Благодійний фонд "Карітас-Львів УГКЦ"

Карітас-Львів УГКЦ - фото
вулиця Коперника, 31/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Костя Левицького, 111
(Кризовий центр "Діти вулиці")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Івана Франка, 9
(Центр дозвілля)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ»  заснований  у 1996 році Львівською Архиєпархією Української Греко-Католицької Церкви та Міжнародним Благодійним фондом «Карітас України». Своєю діяльністю, згідно статуту, допомагає потребуючим, незалежно від віросповідання, національності,  політичних переконань та раси. Згуртовує християн в їх обов’язку допомагати ближньому.
З перших днів заснування фонд допомагає потребуючим Львівської Архиєпархії шляхом створення соціальних проектів та проведення акцій. Ми відкриті у своїй діяльності для співпраці з усіма організаціями, які мають за мету допомагати ближньому і не переслідують власної економічної чи іншої вигоди з цієї діяльності, тому запрошуємо всіх до співпраці. 
 
У серпні 2013 року  започатковано  новий проект Благодійного фонду «Карітас – Львів УГКЦ» :
«Спільнота каритативних груп  при Львівських парафіях УГКЦ»
Основною метою проекту є ініціювання та підтримання новостворених  каритативних груп   при Львівських парафіях УГКЦ.
Потреба сьогодення вимагає нового  покоління  активних  християн  - мирян, які спроможні компетентно та з мораллю віднайти рішення подальшого розвитку благодійництва  в середині громад для піднесення соціальної якості життя.
Плануємо відбір волонтерів,  небайдужих свідчити Віру і втілювати її в діла Милосердя,  що змінює життя людей силою Божої Любові, яка завдяки Дару Святого Духа відкривається на потреби ближнього, особливо найбільш нужденного, з яким Ісус  Христос прагнув ототожнитись.
     Особливістю проекту є сприяння тому, щоб молодь  пізнала  Обличчя Христа  в бідних особах.  Діяльність каритативних груп  полягає в тому, щоб бути посередниками між потребуючими братами та спільнотою, яка покликана подбати про них.

Не будь байдужим, відкрий своє серце для ближнього.

Кожен мирянин, належний до парафії  може стати  волонтером  Карітасу.
Охочі долучитися до каритативних груп, можуть зателефонувати :  276-76-37

Відгуки