Про100Дім

Про100Дім - фото

Інформація

«Про100Дім» — українська компанія, що займається утепленням будинків за новітньою технологією (у світі вже застосовується понад  100років) з використанням ековати. Цей матеріал є екологічно чистим теплозвукоізолятором з терміном служби понад 70 років.
Головною перевагою ековати є унікальна вогнестійкість у поєднанні з надійним заповненням усіх порожнин та щілин на 100%. Матеріал запобігає розмноженню мікроорганізмів та шкідників. Ця  технологія внесена в Міжнародний реєстр екологічно чистих природних утеплювачів та є сертифікованою в Україні.
Ековата завдяки природному походженню не втрачає своїх теплоізоляційних властивостей при попаданні води в шар утеплювача на відміну від інших. Захищає деревяну конструкцію від цвілі , плісняви та різних шкідників деревини.
Ековата є одночасно найкращим звукоізолятором приміщення. 
Ековата регулює вологість в приміщенні і тому не вимагає застосування пароізоляційної плівки - що є обов'язковим при утепленні мінераловатними матеріалами.
Ми застосовуємо ековату під час будівництва та утеплення котеджів, каркасних будинків , квартир в багатоповерхівках, музичних клубів, спортивних комплексів, промислових приміщень, торговельних та сільськогосподарських споруд. Звукоізолюємо перегородки в готелях, офісах , квартирах.
Ековата є гіпоалергенний матеріал. 
Утеплення ековатою створює ефект проживання в дерев'яному будинку. Кондиціонування не потрібне - значна економія.! І це не єдина.
Наші робітники є справжніми професіоналами з великим досвідом роботи у сфері утеплення та виконують заданий спектр роботи швидко та без відходів.
Ми пропонуємо:
Професійнй прорахунок з обґрунтуванням тепловтрат.
  • утеплення з використанням ековати та інших целюлозних утеплювачів виробництва компаній «Юнізол»,  «Ековата»;
  • виконання підготовчих та супутніх робіт під час утеплення.
  • Утеплення під ключ різної товщини. 
  • Утеплення  без проблем та менінгіту.
  • Гарантуємо тепло та затишок у вашій оселі бо самі живемо в утеплених ековатою будинках !!!- а в яких живуть інші майстри?

Відгуки