Юридична фірма "Легаліс"

Легаліс - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 51, офіс 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Юридична фірма "Леґаліс" - це команда професіоналів, які працюють заради того, щоб Ви, Ваше майно, інтереси та бізнес впевнено почувалися й були захищені в правовій системі України. Компетентність та конфіденційність правової допомоги, індивідуальний підхід та увага до кожного клієнта, обслуговування суб'єктів господарювання і громадян, значний перелік юридичних послуг, комплексний підхід до вирішення проблеми, розуміння потреб та побажань клієнта - ось що робить нас найкращим вибором для Вас та Вашого бізнесу.

Послуги:

  • Реєстрація створення та припинення юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, заміна свідоцтв, зміна установчих документів та інформації в ЄДР, одержання витягів, довідок та виписок.
  • Допомога в одержанні ліцензій, дозволів: підготовка та подання документів, супровід по процедурі, консультування тощо.
  • Правова допомога при вирішенні цивільних, сімейних, житлових, земельних, трудових та інших спорів; оформлення документів, спадщини; судове представництво; операції з нерухомістю; консультації.
  • Банкрутство юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, послуги арбітражного керуючого на різних стадіях процедури, ініціювання банкрутства зі сторони боржника і зі сторони кредитора, консультації тощо.
  • Обслуговування фізичних і юридичних осіб; супровід господарських операцій та договірних відносин; акредитація на митниці; обслуговування митних та пов'язаних з ними операцій.
  • Ведення бухгалтерії для фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб на загальній та спрощеній системах оподаткування, подання податкової та ін.звітності, обчислення відрахувань із заробітної плати та ведення кадрових документів.
  • Юридичний супровід господарських операцій; попередження і захист від клопотів з контрагентами, податковими органами та іншими службами; досудове і судове врегулювання спорів; представництво інтересів та ведення справ клієнта; консультування тощо.
  • Офшорні компанії: реєстрації, придбання, вибір юрисдикції, відкриття офшорних рахунків. Професійно, швидко, конфіденційно!

Індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Відгуки