Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса

Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса - фото
вулиця Леся Курбаса, 3

Інформація

Потреба людини в прекрасному спонукала до створення особливого місця. Місця, де кожен охочий міг би насолоджуватися видовищем та отримувати при цьому насолоду. Насолоду естетичну, духовну, інтелектуальну та, навіть, певною мірою, фізичну. Так, кілька тисячоліть тому, на різних континентах виникли театри. Попри різний шлях розвитку театрів Стародавньої Греції, театрів Сходу чи Африки або Європи, попри несхожість перших театрів із театром сучасним, таким, яким звикли його сприймати ми, люди 21 століття, народження театрального мистецтва є унікальним явищем в історії людства. І, тепер, всупереч розвитку технологій, наперекір появі різноманітних гаджетів, театр залишається улюбленим місцем відпочинку мільйонів людей. З виникненням театру ми отримали неоціненний дар та можливість мандрувати різними країнами, епохами, чи, навіть цілими світами.

Сьогодні, ми з радістю запрошуємо вас вирушити разом із нами у казкові мандри театральним світом Львівського академічного театру імені Леся Курбаса.

Чому вам варто відвідати Львівський академічний театр імені Леся Курбаса? Наші переваги:

  • В нас цікавий та доволі немалий репертуар, який до того ж, регулярно оновлюється. Тож кожен охочий зможе обрати для себе виставу «до смаку». Ми певні, що кожен глядач отримає незрівнянну насолоду від перегляду кожної з вистав нашого значного репертуару;
  • В нас працюють справжні чародійники театрального мистецтва, актори визнані в Україні та далеко за її межами, актори, які своєю віртуозною грою закохають вас у театр;
  • Наш театр є не тільки унікальним мистецьким явищем для глядачів, а й ексклюзивним осередком професійного зростання акторів: в Студії театру й, згодом, на базі Львівського Національного університету імені Івана Франка ми виплекали кілька покоління талановитих, майстерних акторів та режисерів.
  • Навіть, якщо ви не є поціновувачем театрального мистецтва (хоча, нам важко повірити в те, що є люди, які залишаться байдужими після перегляду вистави в нашому театрі), ви отримаєте естетичну насолоду від споглядання самої будівлі, в якій розташовано театр. Адже, це пам’ятка архітектури, збудована в 1909 році.

Отож, не зволікайте. Поспішайте придбати квитки на одну із вистав Львівського академічного театру імені Леся Курбаса!

Відгуки