ТОВ "Євромета"

Євромета - фото
с. Рясне-Руське вул. Паркова, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія здійснює свою діяльність на ринку будівельно-обробних матеріалів з 2000 року, і є дистриб'ютором національного масштабу вже 9 років. Ми є представниками таких торгівельних марок як Henkel, Stabill, Knauf, Dufa, AMF, Ursa, Sniezka, Технониколь, Ekogips, Eurogips, Полімін, Енергомаш, та інші.

Представництва нашої компанії знаходяться в багатьох крупних містах України: Київ, Сімферополь, Севастополь, Одеса, Львів, Чернівці, Донецьк, Харків, Чернігів.

Центр Комплектації „Сімнадцять” спеціалізується з продажу систем утеплення фасаду. Найбільш ключовою перевагою Центру - можливість придбати в одному місці повний спектр матеріалів для системи утеплення фасаду, облаштування підлоги та гідроізоляції, як для приватних, так і промислових об’єктів.
Центр Комплектації "Сімнадцять" пропонує утеплення фасаду системи CERESIT, з використанням минеральної вати та пенополістирола, з широким вибором декоративних штукатурок та фарб.

Переваги:
- дозволяє знизити 50- 70% витрат на опалення;
- створює захист будинку від негативного зовнішнього впливу;
- надає будинку більш єстетичний зовнішній вигляд;
-дозволяє використовувати практично любі обробні материали архитектурного доповнения;
-підвищує пожежну безпеку будинку;
- довговічний вигляд обробки, що не вимагає великих витрат для оновлення вигляду в процесі експлуатації;
- легкий матеріал системи утеплення, не навантажує конструкцію будівлі і не вимагає жодних додаткових посилень конструкції.

Відгуки