Hydroxy Power

Hydroxy Power - фото
с. Підбірці вул. Тракт Глинянський, 29
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У процесі експлуатації автомобіля утворюються нагари та сажисті відкладення, що руйнують двигун і шкодять його роботі. Це призводить до погіршення технічних характеристик, втрати потужності та збільшення розходу палива й, відповідно, шкідливих викидів у атмосферу. Зарадити цьому можна за допомогою очищення двигуна воднем. Профілактичне очищення воднем рекомендують для двигунів з пробігом 50 000 км та більше. Періодичність проведення — 1 раз на 20 000 км.

Якщо двигун вашого авто має саме такі характеристики, настав час скористатися нашими послугами. Основними напрямками роботи «HydroxyPower» є очистка двигуна воднем, продаж та встановленняводневих систем на авто, а також регенерація (очистка) сажових фільтрів, та озонування салонів авто та системи кондиціонування.
Воднева система HydroxyPower є надійною, безпечною, розумною та ефективною. Вона:
  • відновить потужність двигуна;
  • знизить розхід палива;
  • збільшить терміни служби двигуна;
  • допоможе очистити каталізатор та сажовий фільтр, форсунки та свічки запалювання.
Проводимо також регенерацію сажових фільтрів легкових авто, вантажівок, автобусів і спецтехніки та будівельних авто, сільськогосподарських та промислових машин. Застосовуємо новітню технологію регенерації фільтрів твердих частинок DPF / FAP / SRC / KAT та працюємо на одній із найсучасніших машин цього типу. Гарантуємо безпечність регенерації: ми не випалюємо, не вирізаємо, не змінюємо та не викурюємо картриджі. Також не використовуємо шкідливі для фільтрів хімічні речовини. Очистка триває 90 хв. Надаємо гарантію 10 місяців (без обмеження пробігу).

Серед переваг, які отримують клієнти нашої компанії:
  • спеціальні пропозиції для автосервісів та знижки постійним клієнтам;
  • безкоштовний відбір та доставка фільтрів (актуально для Львова та околиць);
  • демонтовані фільтри можна надіслати кур'єром;
  • доставлені до нас фільтри особисто — почистимо негайно.
Ще одним напрямком нашої роботи є продаж озонаторів повітря O3GeN. Це дуже корисна річ, адже озонатор усуває такі неприємні та сильні запахи, як запах тютюнового диму, масла та фарби тощо. Використовувати озонатор можна в салоні авто, для дезінфекції офісів, складів чи цехів, підвальних приміщень, приміщень іншого типу та призначення. Озонатор O3GeN буде незамінний для очищення повітря від шкідливих домішок і вірусів.

Відгуки