Nail Art Студія Оксани Балобанової

Nail Art Студія Оксани Балобанової - фото
вулиця Дніпровська, 7Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми пропонуємо Вам послуги досвідчених і кваліфікованих викладачів. Запрошуємо як початківців, так і практикуючих майстрів на курси нарощення та дизайну нігтів.

Нарощення - це процедура, яка користується попитом, але, яку проводять далеко не в кожному салоні краси. Крім того, для цієї процедури необхідні не тільки відповідні прилади і розхідні матеріали, але і високий професіоналізм персоналу. У сучасному нігтьовому бізнесі постійно з`являються нові технології і матеріали, які потребують максимально швидкого і якісного освоєння. Тому навіть, якщо Ви рахуєте себе майстом у сфері нарощення нігтів, курси будуть Вам настільки корисні, як і для початківця."

Людина навчається все життя" - цей вислів відноситься також і до майстрів манікюру. Яким би досвідченим не був майстер, якою базою постійних клієнтів він не володів би - ні на один день він не повинен переривати навчання. Постійне підвищення кваліфікації, освоєння нових технологій і тенденцій у нігтьовій моді - ось, що вимагається від провідного майстра.

А що ж говорити про початківця, який тільки почав працювати у цій сфері, або лише навчається? Наша навчальна студія - це не просто школа манікюру, де навчають основам. Це місце, де Ви зможете стати справжнім професіоналом своєї справи і отримати нові знання та вміння, які дозволять Вам суттєво підвищити власні прибутки.

Ми пропонуємо свої послуги всім - від початківців, які хочуть отримати спочатку основи, до досвідчених спеціалістів, які можуть підвищити у нас свою кваліфікацію і отримати нові навики. Заняття проводяться з використанням якісних сертифікованих матеріалів. Ми не економимо на розхідних матеріалах, завдяки чому Ви можете отримати відмінні результати навіть на протязі декількох занять. Після закінчення курсів Ви отримаєте сертифікати встановленого зразка, які підтвердять Вашу кваліфікацію.

Учні отримують постійну 10% знижку на усі матеріали, які можна придбати у нашому магазині, де кожен бажаючий знайде продукцію на свій смак.

Асортимент магазину студії включає:

- матеріали для нарощення ( акрил, гель);

- лаки, гель-лаки;

- фрезерні апарати, УФ-лампи, витяжки;

- декор, акрилові фарби, пензлики та багато іншого.


Ласкаво просимо в "Nail-Art студію Оксани Балобанової"!

НАВЧАЙТЕСЬ! ПРАЦЮЙТЕ! ЗДОБУВАЙТЕ!

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС!

Відгуки