Офіційний дилер Mitsubishi "НІКО-ЗАХІД"

Офіційний дилер Mitsubishi "НІКО-ЗАХІД" - фото
вулиця Липинського, 50Б
+38 (032) 298-95-55 (Mitsubishi, відділ продажу)
+38 (032) 298-95-52 (Відділ сервісу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:3013:00 - 14:00
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «НІКО-Захід» — офіційний дилер компанії Mitsubishi Motors у Львові та Львівській області.

Уже 17 років ми працюємо на українському ринку та здійснюємо гуртовий та роздрібний продаж нових автомобілів Mitsubishi, ремонт автотранспортних засобів: їх гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів та автокосметики.

Наша мета — забезпечення українське населення якісними, економічними, екологічними та інноваційними та надійними японськими автомобілями бренду Mitsubishi.

Автоцентр «НІКО-Захід» дотримується високих стандартів якості та орієнтований на клієнтів для забезпечення їх потреб та інтересів.

Наш модельний ряд представляють сучасні потужні кросовери та позашляховики, з якими ви забудете про погані дороги та малодоступні для багатьох автомобілів шляхи, зможете цілком та повністю з комфортом насолодитися вашою поїздкою.

Також, у нас ви можете здійснити низку профілактичних перевірок та замін елементів на автомобілях Mitsubishi, які були продані через мережу офіційних дилерів Mitsubishi в Україні. Ми пропонуємо виключно оригінальні офіційні запчастини та аксесуари з гарантією протягом 2-х років за цінами інтернет-магазинів, та усіма сертифікатами якості й відповідності.

Завітайте до нас в салон, телефонуйте або вибирайте бажану вам модель через наш сайт, записуйтесь та проводьте тест-драйв автомобіля. Наші досвідчені менеджери постараються дати відповідь на усі ваші питання зв'язані з автомобілями Mitsubishi та порадити найбільш відповідну вам модель.

Ми даємо можливість прямої покупки авто, в кредит чи лізинг, корпоративний продаж.

У нас діє вигідна система акцій та спеціальні цінові пропозиції.

Відгуки