ТзОВ "OKS"

OKS - фото
вулиця Стуса, 25-27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0012:00 - 13:00
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Про ОКС:

Колектив ТОВ «ОКС» складається з провідних львівських митців. Передусім це головний художник Володимир Роюк — талановитий кераміст з унікальним терпінням та великим досвідом практичної роботи. Автор сучасних розробок камінів та печей, прекрасний знавець не лише сучасних, а й історичних стилів та традицій. Проектовані та модельовані ним кахлі впроваджені у виробництво та користуються великим попитом.

Леся Магінська-Слободюк — художник-експериментатор. Розроблені та на належному сучасному рівні виконані, її авторські роботи, художні вазони кашпо прикрашають чимало інтер’єрів та екстер’єрів.

Перспективою розвитку ТзОВ «ОКС» є продовження добрих львівських традицій кахельного виробництва, базованих на фаховому проектуванні, високій якості та унікальності. Колектив свідомий того, що це можливо лише при постійному оновленні декорування кахлів, роботі над індивідуальними замовленнями, розробленні нових кольорів поливів та глазурі, створення великих об‘ємних композицій з кераміки та майоліки.

Особливо цінне те, що ТзОВ «ОКС» є базою для студентів Національного університету «Львівська політехніка» та Львівської академії мистецтв при проходженні практики та виготовленні дипломних проектів.

У творчій майстерні Оксани Чепурної радо зустрічають гостей з різних куточків України та з закордону. Тут можна замовити кахельні каміни та печі як класичного, так і сучасного стилів з урахуванням індивідуальних уподобань, а також ексклюзивні розробки львівських митців.

Світоч душі заслуженної художниці України, Оксани Чепурної, вже впродовж чотирьох десятиліть несе людям найважливіше: тепло і красу.

Перелік послуг:

Кахель

Каміни

Печі

Авторські роботи

 


Контактна інформація:

ТзОВ «ОКС»

м. Львів, вул. Стуса, 25, 27

тел.: (032) 276-05-98

моб.: (098) 090-05-10

 

Відгуки