Opus Lviv

Opus Lviv - фото
вулиця Наукова, 7а
(1 поверх, в холі)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб12:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

ОПУС займається продажем перукарського обладнання для салонів краси і перукарень.

Основні напрямки нашої діяльності - оснащення салонів краси, перукарень, центрів краси і здоров'я, СПА центрів, косметологічних кабінетів і клінік.

Для перукарських послуг необхідно вибирати комфортні зручні крісла, мийки, пластикові візки, стаціонарні фени. Для прискорення фарбування і хімічної завивки можете підібрати інфрачервону лампу на штативі. Кінцева якість і ефективність перукарських послуг, що надаються, сильно залежатиме від вашого персоналу і використовуваного ними професійного перукарського інструменту. Для косметологічних послуг підберіть зручні крісла-кушетки, робочий стіл, освітлення. При устаткуванні манікюрного кабінету підберіть робочий стіл для виконання манікюру, хороше освітлення і стерилізатор. Для кабінету педикюру можна встановити зручне SPA-крісло з оздоровлючою функцією вібромасажу спини, а також просто необхідно мати таке устаткування як стерилізатор інструменту.

Перукарське устаткування нашого виробництва розраховане на різних клієнтів: від невеликих перукарень і косметологічних кабінетів, до дорогих і престижних салонів краси.
У асортименті ви зможете знайти перукарське устаткування власного виробництва різних рівнів вартості: класу економ, бізнес і престиж, а також продукцію провідних вітчизняних і зарубіжних виробників перукарського устаткування, меблям для перукарень, інструментів і аксесуарів.
Для виробництва устаткування перукарень ми застосовуємо зарубіжні комплектуючі елементи.
Проте, ціни на наше перукарське устаткування тримаються на рівні вітчизняних аналогів, а по якісних характеристиках їх помітно перевершують.

Асортимент:

·        крісла перукарські

·        мийки перукарські

·        плойки

·        фени

·        ножниці

·        перукарські машинки

·        педикюрні крісла

·        педікюрне обладнання

·        фарби для волосся

·        шампуні для волосся

·        декоративна косметика

·        помічник перукаря

·        косметологічні візочки

·        крісло майстра

·        інструменти для манікюру

·        перукарський одяг

Відгуки