Швидкий світ

Швидкий світ - фото
вулиця Конюшинна, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Транспортно-експедиційні послуги в Україні, за оцінками експертів, стають все більш затребуваними. Це пов'язано, зокрема, як з розвитком будівельної, промислової та аграрної галузей, так і економіки країни в цілому.

Ми підбираємо раціональний по вантажопідйомності і місткості тип рухомого складу, пропонуємо оптимальні маршрути руху з оплатою одного напрямку. Ми, як експедитор, володіючи інформацією про наявність транспорту того чи іншого перевізника в тому чи іншому регіоні, готові підібрати найбільш підходящий варіант перевезення, що дозволяє нам уникнути холостих пробігів, і помітно знизити транспортні витрати наших Клієнтів.

Доставка вантажів здійснюється нами за принципом «точно і в строк». Що досягається за рахунок своє-часового та оперативного планування відправок вантажу, а також, надання під навантаження технічно справного автотранспорту

Наші переваги:

  • «Швидкий світ» має в своєму арсеналі вже аж 29 одиниць важкої техніки: 13 причепів, 16 тягачів.переважно DAF 2008, 2011 років випуску Євро - 4,5 вантажопідйомністю 22 тон, об'ємом до 92 куб. м. (якість та кількість одиниць техніки постійно зростає);
  • У нас є власна автобаза, що займає площу у 2,4 гектари та має 6 тисяч метрів квадратних нежитлових приміщень;
  • Наявність магазину автозапчастин для великогабаритної техніки;
  • Для забезпечення належної якості роботи на підприємстві створені та функціонують програмно-аналітичний відділ, комерційний відділ, юридична служба, служба з охорони праці та ін.
  • Товариство «Швидкий світ» має увесь обсяг дозвільних та інших документів, необхідних для надання послуг з перевезень вантажів. У нас наявне добровільне страхування відповідальності експедитора та окремий договір страхування відповідальності автомобільного перевізника з лімітом 3 мільйони гривень по одному страховому випадку (СК ПЗЮ Україна)

Відгуки