Завод "Полімер-Електрон"

Полімер-Електрон - фото
вулиця Шевченка, 313
(ДП ПАТ "Концерн електрон")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:3013:00 - 13:30
Сб,НдВихідний

Інформація

Завод «Полімер-Електрон» створений у 1996 році як дочірнє підприємство корпорації «Електрон».

Основними напрямками діяльності заводу є пластмасове, пінополістирольне, інструментальне та нестандартне виробництва.

Пластмасове виробництво заводу «Полімер-Електрон» оснащене термопластавтоматами інжекторного литва Toshiba (Японія) різної потужності, а також сучасними роботизованими комплексами термопластавтоматів Krauss Maffei (Німеччина). Виробничі потужності заводу забезпечують виготовлення продукції з усіх видів пластмас різного рівня складності та різноманітного призначення.

Пінополістирольне виробництво заводу базується на сучасному автоматизованому комплексі італійської фірми Promass, що виготовляє вироби зі спіненого пінополістиролу (EPS). Існуючі виробничі потужності заводу спроможні виготовляти широку гаму продукції: від пакувальної тари для промислової та побутової техніки до конструкційних матеріалів та декоративно-оздоблювальних елементів.

Інструментальне виробництво заводу «Полімер-Електрон» – найпотужніше у західному регіоні України. Існуючі виробничі потужності оснащені комплексом високотехнологічного обладнання, у т.ч. оброблювальними центрами з ЧПУ. Інструментальне виробництво заводу здійснює проектування та виготовлення широкої номенклатури прес-форм, штампів, спеціального інструменту та їх ремонту. Технологічний парк заводу складається з обладнання провідних світових виробників: Haas (США), Sodik (Японія), Agie (Швейцарія), Joen Lih (Тайвань), Okamoto (Японія), Mitsui Seiki (Японія) тощо.

Важливим підрозділом заводу є нестандандартне виробництво, що спеціалізується на розробці та виготовленні на замовлення продукції з металопрокату, листових матеріалів, дерева та ін.

За роки активної виробничої і комерційної діяльності завдяки докорінній технологічній модернізації та технічному переоснащенню завод «Полімер-Електрон» став одним із найпотужніших в Україні та здобув репутацію надійного партнера і виробника якісної продукції. Підприємство сертифіковане згідно стандартів серій ISO 9001-2008 та ISO 9001-2009. Продукція заводу високо оцінена багатьма вітчизняними та зарубіжними компаніями: Coca-Cola, InBev, Carlsberg Group, Panasonic, Electrolux, Flextronics, Eurogold, Tyco Electronics тощо.

Завжди відкриті до співпраці!

Відгуки