OCEANARIUM LVIV

OCEANARIUM LVIV - фото
проспект Шевченка, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн11:00 - 16:00Без перерви
Вт,Ср,Чт11:00 - 18:30Без перерви
Пт,Сб,Нд11:00 - 19:30Без перерви

Інформація

«OCEANARIUM LVIV» дає змогу жителям міста та його гостям поринути у неймовірний підводний світ й поглянути на життя морських мешканців.

Незалежно від вашого віку, ви зможете зануритись у казкову атмосферу підводного життя, яку не передадуть жодні книги та фільми. Жителі морів та океанів постануть перед вами у всій красі й ви спостерігатимете за звичним ритмом їхнього життя. Дозвольте собі розслабитись та відпочити завітавши у «OCEANARIUM LVIV», адже це можливість нестандартно та цікаво провести вільний час.

«OCEANARIUM LVIV» — це перш за все, унікальна можливість доторкнутись до таємної краси підводного світу знаходячись у сухопутному місті. Пропонуємо масштабні оглядові платформи та захопливе 3D-шоу, що вражає з перших секунд.

Ви детальніше познайомитесь із представленими видами підводних жителів завдяки інформаційним табличкам, що знаходяться поруч з акваріумами. А наші гіди проведуть для вас цікаву екскурсію українською, російською або англійською мовою та дадуть відповіді на ваші запитання.

При вході вас зустріне Нептун — бог води, що запропонує зіграти в гру та завоювати приз. Далі розташовані акваріуми з кольоровими рибами, черепахами, коралами, підводними лісами та мешканцями вод. Головний етап мандрівки — тунель під водою. Морське життя розгорнеться прямо над вашою головою!

Як дітям, так і дорослим буде цікаво ненадовго стати частиною підводного світу та відвідати нашу екскурсію. Ви зможете придбати сувеніри у нашій крамничці та навіть замовити акваріум для свого дому чи на подарунок. У нас великий вибір декору для інтер'єру та цікавих дрібничок пов'язаних із морською тематикою.

«OCEANARIUM LVIV» — це справжня енциклопедія Світового океану, що оживає на ваших очах.

Відгуки