CRONVEST

CRONVEST - фото
вулиця Шевченка, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Cronvest» — флагман групи компаній «FGK financial group», заснована у 2000 році. Сьогодні багато експертів вважають її лідером на ринку заставного кредитування.

Ми розробили та представили ринку альтернативу банківському кредиту — кредитування під заставу рухомого і нерухомого майна.

Ми одні з перших в Україні впровадили послугу «Кредит під заставу авто з правом водіння», яка дозволила нашим клієнтам продовжувати користуватися автомобілем під час використання позики. Ця послуга була революційною для нашої країни і визначила вектор розвитку всього ринку.

Наша мета — зробити зручний і вигідний сервіс для наших клієнтів, який дозволить заробляти як інвесторам, так і позичальникам. І судячи зі статистики у нас це виходить — 83% клієнтів рекомендують нас своїм знайомим або звертаються повторно.

Компанія «Cronvest» є постійним учасником багатьох важливих подій у фінансовій сфері України. Ми представляємо Україну в складі національної делегації на найбільшому щорічному Міжнародному інвестиційному форумі в Дубаї (AIM). Так само команда «Cronvest» за підсумками результатів роботи в 2017 і 2018 роках стала переможцем Національного рейтингу «Лідер року».

Відгуки