ТМ "Rimma Donna"

Rimma Donna - фото
вулиця Польова, 57а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

RIMMA TURKIYA
ДИЗАЙНЕР, ЗАСНОВНИК ФАБРИКИ RIMIT і TM RIMMA DONNA.

Знаменитий український дизайнер Рімма Туркія вже протягом 25 років впливає на Fashion-індустрію України і розбурхує новими колекціями сучасних модниць.  Унікальність феномену бренду RIMMA DONNA складається з високих стандартів якості та небувалою затребуваністю.  Через 10 років після відкриття першого маленького ательє у Львові Рімма Туркія зуміла розкрутити бренд RIMMA DONNA і побудувати власну фабрику.  В обителі моди площею в 1500 м2 розташовується найсучасніше обладнання для швейного виробництва.  Таким чином, була створена абсолютно незалежна торгова марка, де розробка лекал і виробництво знаходяться в одних руках.

Щорічно фабрика моди RIMIT бере участь у всеукраїнських спеціалізованих виставках і престижних тижнях моди, таких як KYIV FASHION, Lviv Fashion, Odessa Fashion Day.  Бренд також знайшов позитивний відгук на міжнародному рівні, взявши участь в CPM — Collection Premiere Moscow і Mining World Central Asia, який проходить в Казахстані.

«Ми не зацікавлені в тому, щоб просто створювати одяг для жінок, — каже засновниця бренду. «RIMMA DONNA» — це інновації у світі моди й пошуки абсолютно нових дизайнерських рішень ».  Кожен елемент образу в «RIMMA DONNA» перетворюється в шедевр.  Ідейна натхненниця проекту щорічно перевершує саму себе, представляючи на подіумах сезонні колекції «Prêt-a-porter Fall-Winter» і «Spring-Summer».

Одяг від дизайнера Рімма Туркія відрізняють, в першу чергу, оригінальні та жіночні силуети, чудова посадка і витончений складний крій.  Величезна увага приділяється естетичної частини: приємні тактильні відчуття від тканини та елементи ручної роботи, що високо цінується у всьому світі.

Бренд «RIMMA DONNA» дозволяє підкреслити індивідуальність жінки, оскільки кожна модель — це перлина лімітованого тиражу. Саме тому українки вибирають бренд «RIMMA DONNA» : щоб відчути себе особливими та бажаними й починати кожен новий день з натхнення і краси.

Відгуки