Сакура-авто

Сакура-авто - фото
вулиця Залізнична, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Магазин «Сакура-АВТО» вже понад 10 років займається продажем запчастин для автомобілів японського та корейського виробництва, а також для авто, виготовлених в інших країнах світу. Саме тут на вас чекає широкий вибір оригінальних та ліцензійних запчастин відомих світових виробників.

Основний принцип роботи компанії — задовольняти потреби власників будь-яких марок і моделей автомобілів японського і корейського виробництва та забезпечити їх запасними частинами й аксесуарами.

З моменту заснування нашої компанії ми займаємося маркетингом авторинку України для того, щоб сьогодні надати вам найбільш повний спектр послуг з постачання запчастин на українському ринку. За час роботи ми організували надійну систему доставки автозапчастин з Японії, Європи, і ОАЕ. Тому, сьогодні ви можете замовити у нас будь-яку запасну частину для вашого автомобіля.

Для наших клієнтів ми надаємо наступні види послуг:

  • Точну інформацію про хід виконання замовлення на кожному етапі шляху його проходження;
  • Програмну підтримку: найсучасніший софт для підбору деталей (електронні каталоги виробників, оригінальні програми по підбору запчастин, програми по підбору аксесуарів, крос-таблиці);
  • Зручні форми взаєморозрахунків і документообіг, повна орієнтація на потреби клієнта;
  • Надання клієнтам системи накопичувальних знижок;
  • Кваліфіковане і ввічливе обслуговування фахівцями й допомогу в ідентифікації необхідних деталей;
  • Вирішення нестандартних задач.

Успішній роботі магазину сприяє застосовування прогресивних комп'ютерних технологій. Ми уважно ставимося до всіх ваших побажань. Для корпоративних клієнтів ми готові постійно підтримувати на складі необхідну їм номенклатуру виробів.

Працюючи з нами, ви завжди можете бути впевнені в грамотному і ввічливому обслуговуванні, оперативності виконання замовлень, високій якості продукції.

Ми будемо раді бачити вас серед наших клієнтів!

Відгуки