Carbon Clean UA

Carbon Clean UA - фото
вулиця Данила Апостола, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Carbon Clean UA» пропонує послуги з професійної очистки сажових фільтрів (DPF, FAP) та водневе очищення двигуна (гідрування двигуна).  Також пропонуємо продаж обладнання Carbon Clean та професійної хімії для чистки сажових фільтрів та каталізаторів

                                                                                   Надаємо гарантію на виконану роботу 2 роки ! 

DCS-17 - це швидке та зручне рішення для очищення всіх типів фільтрів DPF. DCS-17 розроблений таким чином, щоб бути компактним, міцним та простим у використанні, а універсальний адаптер відповідає 99% моделей DPF. Очищення заблокованого DPF колись було трудомістким і дорогим процесом. Використовуючи пристрій DCS-17 разом із програмою лікування DPF ProClean від компанії Carbon Clean, заблокований фільтр DPF можна легко очистити та відновити до початкового стану за короткий час та з низькою вартістю. Лікування ProClean також захистить DPF після очищення за допомогою новітньої нано-каталітичної технології.

                                                                                                                      ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ ?

                                                  Блокування та регенерація DPF 500 км або скоріше DPF починає процес регенерації шляхом автоматичного спалювання фільтра для видалення частинок дизеля, що накопичились у ньому у вигляді сажі. Велика частина осаду видаляється вихлопною системою у вигляді більш дрібних частинок нешкідливого осаду. Однак було встановлено, що процес регенерації залишає залишки позаду фільтра. Кількість мулу збільшується з кожною регенерацією. На 55 000 км сажа може становити 50% матеріалу, що блокує фільтр, збільшуючись до 80% на 255 000 км, поки фільтр повністю не заблокується і двигун перестане працювати. Очищення за допомогою системи очищення Carbon-Clean DPF ProClean - це швидкий та економічний спосіб повного очищення та захисту фільтра .

                                                                                                                           РЕГЕНЕРАЦІЯ

                                                                                     Що таке процес регенерації за допомогою DCS-17

Пристрій DCS-17 розроблений для легкого та надійного налаштування майже будь-якого фільтра DPF для повної регенерації. Після першого етапу (під час якого фільтр занурюється в DPF Power Cleaner) фільтр DPF підключається до універсального адаптера і герметизується. Після ретельного прикріплення до робочого столу повітря високого тиску змішується з водою та миючим засобом для проходження через фільтр у потоках. Залишки, що складаються з сажі, осаду, очищувальної речовини та води, протікають через машину і виходять через зливний отвір для легкого утилізації. Стандартний фільтр для легкових автомобілів DPF займає 10-12 літрів води і потрібно близько 20-30 хвилин, щоб ретельно очистити і залишити фільтр повністю регенерованим і без забруднень. DCS-17 має автоматичну функцію, тому після запуску він буде виконувати весь процес самостійно. DCS-17 також можна використовувати для осушення повітря DPF  для зменшення часу необхідного на підготовку фільтра до видачі замовнику або встановлення на автомобіль.  


                                                                                   Чистка двигуна воднем (гідрування двигуна ) дизель/бензин

 Це ефективний, безпечний і недорогий спосіб очищення двигуна від нагару на новітньому обладнанні Carbon Clean (ц ) . Без розбору двигуна. Дозволяє збільшити строк служби будь-якого двигуна внутрішнього згорання.
 Європейська технологія очищення ДВС воднем (газом Брауна) тепер і в Україні
 
                                                                                                  Двигун потребує очищення, коли:
 
 1. Підвищується витрата палива і масла
 2. Погіршується динаміка, втрачається потужність
 3. Двигун погано запускається «на холодну»
 4. На холостих обертах з'являються сторонні шуми і вібрація
 5. Після запуску спостерігається троїння двигуна і / або димлення
 6. Падає стабільність роботи двигуна
 7. В ряді випадків вихлоп має специфічний запах гару
 8. Ростуть викиди CO-CH.
 
  Неповнота згоряння палива, їзда на низьких оборотах, збої свічок ведуть до утворення нагару на стінках циліндрів, наконечниках форсунок, свічках і погіршення роботи двигуна в цілому. Регулярне чищення двигуна автомобіля допомагає збільшити його ресурс.
 
                                                                                                          Результат після очистки:
 
 Знижуються витрати палива на 15% - 20%
 Знижуються витрати масла
 Відновлюється потужність двигуна
 Двигун працює рівніше і тихіше
 Автомобіль стає більш динамічним
 Збільшення терміну служби двигуна
 Відбувається розкоксовка поршневих кілець
 Відбувається декарбонізація двигуна
 Очищає ДВС від всіх вуглецевих відкладень
 Очищає каталізатор або фільтр вихлопної системи
 Підвищення компресії в поршневих циліндрах
 Усуває причину підвищеного тертя і зношування деталей
 Зникає копоть з вихлопної труби
 Оптимізує процеси згорання палива;
 Зниження шкідливих викидів в атмосферу
 
                                                                                             Як працює технологія водородної очистки двигуна ?
 
  З допомогою пересувної станції газ-водень, згенерований з води за допомогою електролізу і струму, потрапляє в працюючий двигун автомобіля і в систему вихлопу. Частки газу водню потрапляють в усі важкодоступні місця двигуна і вихлопної системи, в товщу нагару і завдяки процесу піролізу повністю розчиняє і видаляє його з поверхні деталей. Залишки у вигляді пилу і газу видаляються через вихлопну систему автомобіля.
 
  Для нових автомобілів перша чистка повинна виконуватися після 50 000 км пробігу, наступні - кожні 20 000 км. В Європі водневе очищення двигуна вже давно входить склад планового ТО




Відгуки