СП ТОВ "Сан-Тех"

Сан-Тех - фото
вулиця Джерельна, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Пасічна, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Всі у своєму житті стикаються з таким явищем, як капітальний або косметичний ремонт  улюбленого житла.  Приходить час, коли треба зібрати всі сили, фантазію і зусилля на те, щоб облаштувати своє життєве середовище. Першочергово треба створити комфортні умови свого гігієнічного життя, адже зранку, збираючись на роботу, школу, ми маємо не турбуватися за те, що в нас підтікає змішувач, погано працює каналізація. Тому ми працюємо над тим, щоб Ви мали змогу, не витрачаючи свій дорогоцінний час, закрити такі неприємні моменти життя.
 
Наш магазин пропонує Вам надзвичайно широкий вибір сантехніки та супутніх товарів. Низькі ціни та індивідуальний підхід  до кожного клієнта робить нас  Вашим помічником №1 у Львові.
 
СП  ТзОВ «САН-ТЕХ» вже більше десятиріччя  доводить   свій авторитет та довіру на ділі. В нашому магазині створено умови для того, щоб кожна людина, яка зіштовхнулася з проблемою «підтікання» сифону, повної заміни стояка каналізації або ж  створення важких інженерних проектів, пов’язаних з опаленням та водопостачанням, могла не витрачаючи часу на переїзди з магазину у магазин, придбати усі необхідні елементи  у одному місці. Ми не боїмося повернення товару,  який, по певній причині, Вам не підійшов.
Наше кредо у роботі:«Кожен має вийти від нас задоволеним»
 
Принцип нашої роботи полягає у тому, що ми торгуємо виключно фірмовою та якісною сантехнікою і у нашому магазині немає місця на товари сумнівного походження, які не тільки можуть, але і спричинять шкоду в недалекому майбутньому.
 
Ви  можете отримати допомогу у питаннях проектування та інсталяції об’єктів будь-якої складності.
 
Також  СП  ТзОВ «САН-ТЕХ» є організацією, яка співпрацює тільки з постачальниками, які можуть надати повну документацію по товару, тому ми ідеально підходимо для роботи по перерахунку.
 
Низькі ціни у Львові!

Відгуки