ТзОВ "Альтера Просистем"

Альтера Просистем - фото
вулиця Симона Петлюри, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 

          “СВ Альтера” - українська компанія , заснована у 1998 році, яка працює на ринку промислового електрообладнання, електроприводу та автоматизації виробництва. Головний офіс та склади компанії знаходяться в місті Києві, а в найбільших промислових регіонах України та в Молдові розташовано 18 філій. Компанія “СВ Альтера” здійснює поставки високоякісного електрообладнання для розподільчих мереж, КВПіА, АСУ ТП, електроприводу відомих світових брендів, які  компанія офіційно та ексклюзивно представляє в Україні. Висококваліфікований персонал компанії налічує  500 чол.

З 2004 року  працює  представництво компанії у м. Львові. За цей час нашими клієнтами стали понад 3000 підприємств. Компанія “СВ Альтера Львів” забезпечує повну технічну підтримку своїм клієнтам при інсталяції проданого обладнання, при розробці проекту, при підборі обладнання, а також забезпечує виконання всіх взятих на себе гарантійних та післягарантійних зобов’язань.

Наша компанія тісно співпрацює з промисловими підприємствами, інжиніринговими компаніями, проектними, монтажними та торговими організаціями. Разом ми впровадили сотні проектів в області АСУ ТП, електроприводу, енергопостачання. На нашому обладнанні працюють такі підприємства як  “УНІПЛИТ”, “ОЛІЯР”, “НОВОВОЛИНСЬКИЙ ОЖК”, “ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ” та багато інших.

“СВ Альтера Львів” тісно співпрацює з навчальними закладами. Так в Національному університеті “Львівська політехніка” відкрито дві навчальних лабораторії з АСУ ТП в інституті “Комп’ютерних технологій, автоматики та метрології” та інституті “Енергетики та систем керування”. Студенти та інженери мають можливість вивчати програмування промислових контролерів (PLC), систем візуалізації (SCADA), промислові мережі (Profibus-DP, Modbus, Ethernet,  CANopen), конфігурувати графічні панелі, виконувати в лабораторіях на макетах типові задачі з АСУ ТП. Компанія “СВ Альтера” співпрацює з українськими науковцями, які за нашої підтримки та сприяння створюють навчальні підручники, довідники, пишуть наукові статті та праці.

Наша продукція:

·        Обладнання для розподільчих мереж

·        Комутація та захист

·        Елементи керування і сигналізації

·        Клемна техніка

·        Автоматика та КВП

·        Компоненти систем автоматизації

·        Електроживлення

·        Промисловий електропривод

·        Системи автоматизації

·        Промислові мережі

Відгуки