TOTO architects

TOTO architects - фото
вулиця Кульпарківська, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

TOTO architects — команда професіоналів в сфері архітектури та дизайну інтер’єру, об’єднаних спільною пристрастю створювати простори, які надихатимуть наших клієнтів до нових звершень та розвиватимуть потенціал їхнього бізнесу.

Основна наша цінність — люди та стосунки між ними. Наші клієнти — наші друзі, з якими ми будуємо стосунки, засновані на довірі та взаєморозумінні. Наша команда — дружна сім’я, в якій кожен виконує свою важливу роль для досягнення спільної мети — задоволених та вдячних відгуків наших клієнтів. Це пальне, яке надихає нас на нові, ще амбітніші проєкти.

Наш підхід:

1. Емпатія

Ми ретельно вивчаємо Ваші побажання, смаки та цілі. Під час проєктування ми ведемо постійний діалог, щоб отримувати від Вас зворотний зв’язок по кожній деталі проєкту.

2. Уважність

Для нас в проєкті не існує дрібниць — від профілю кухонної тафлі до ручки дверей — все продумано до деталей, всі рішення базуються на нашому досвіді та досвіді наших партнерів.

3. Результат

Ми націлені на кінцевий результат — реалізований об’єкт, а не просто красиву картинку. Тому використовуємо тільки реальні рішення, враховуючи фінансові та часові обмеження.

4. Унікальність

Ви — особистість. Наше завдання — відобразити це у дизайні. Місце, в якому ви будете жити або працювати — це ваше відображення. Простір, що відповідає вашому стилю життя, звичкам та характеру.

Наші послуги:

1. Дизайн інтер'єру.

Розробляємо детальний робочий проєкт — як результат, Ви отримуєте вивірену до міліметрів покрокову інструкцію до реалізації дизайнерського задуму.

2. Авторський супровід процесу реалізації дизайну.

Це особистий контроль реалізації проєкту дизайнером, який його розробляв. Він дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей, пов’язаних з втіленням дизайн-проєкту у життя.

3. Комплектація.

Підберемо найпривабливіші пропозиції по оздоблювальних матеріалах, обладнанню, освітленню, меблях та декору для Вашого проєкту. Ви зможете скористатись нашими партнерськими знижками, а ми організуємо логістику та подбаємо про вчасну доставку.

4. Архітектурне проєктування.

Розробляємо як ескізний проєкт, так і детальний робочий проект із розробкою всіх конструктивних рішень та принципових вузлів, а також розрахунком кількостей матеріалів.

Відгуки