Ріелторське бюро "Світлиця"

Світлиця - фото
вулиця Водогінна, 2, офіс 317
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Рієлтерське бюро "Світлиця” працює на ринку нерухомості 14 років. Колектив складається з кваліфікованих фахівців з нерухомості, які вважаються професіоналами своєї справи.

Кожен з них може надати консультацію з будь-якого питання, яке стосується нерухомості:продажу-купівлі житла, земельних і дачних ділянок в місті , а також за межами міста, оренда житла або нежитлового приміщення на довготривалий термін або подобово. Надання юридичних консультацій пов'язаних з нерухомістю. Ми надаємо послуги або поради щодо оформлення документів відносно будь-яких потреб нашого клієнта. 
Інтереси клієнта відіграють важливу роль в нашій роботі. Тому , усі з ким ми працюємо рекомендують нас своїм друзям і знайомим, завдяки чому, в нас є успіх.
З нагоди проведення Євро 2012 у Львові РБ "Світлиця"  пропонує на ваш вибір широкий спектр квартир для винайму подобово: економ, стандарт та VIP класу. Все для вашого комфорту та приємного та незабутнього перебування у Древньому  місті Лева.
РБ"Світлиця” співпрацює з найкращими рієлторськими бюро міста Львова, завдяки чому ми завжди в курсі всіх новинок на ринку нерухомості.
Основними принципами нашої роботи є конфіденційність, відповідальність, об'єктивність, толерантність та надійне обслуговування.

Завжди раді вам допомогти.
м.Львів, вул.Шопена, 10,
79007 , тел.: (0322)61-10-93,  067 995 83 82, факс:(0322)61-66-38


 

Відгуки