AUTO DENT PDR Services

AUTO DENT PDR Services - фото
вулиця Миколи Пимоненка, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Вм’ятини на автомобіля знайомі кожному автовласнику. ДТП, погані дороги, неакуратне водіння, витівки стихії — бурульки, каштани та град можуть послужити причинами появи на кузові непривабливих дефектів. Вони істотно погіршують зовнішній вигляд транспортного засобу, але зазвичай не пошкоджують його лакофарбове покриття.

«AUTO DENT PDR Services»  надає послуги по видаленню вм‘ятин на кузові вашого автомобіля за сучасною технологією PDR. Завдяки їй можна позбавитися дефектів не застосовуючи фарбування і тим самим, зберегти заводське лакофарбове покриття, суттєво скоротити час ремонту та витрати на нього.

Завдяки професіоналізму та багаторічному досвіду роботи наших працівників видалення вм’ятин проходить максимально швидко. Використовуючи інноваційні та унікальні інструменти час виконання таких робіт займає всього від 30 хв до декількох годин, в залежності від складності. Окрім швидкості, наші фахівці гарантують чудову якість ремонту.

Вартість робіт нашого сервісу завдяки PDR технології є куди нижчою у порівнянні з іншими роботами, де на авто потрібно знову наносити фарбу.

Переваги нашого сервісу:

  • якісна робота;
  • швидке виконання;
  • моментальна експлуатація після ремонту.

«AUTO DENT PDR Services» гарантує вам якість, швидкість та економію.

Відгуки