Система Оптимум

Система Оптимум - фото
вулиця Грунтова, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 13:30
Сб,НдВихідний

Інформація

«Система Оптимум» як провідний надійний постачальник лабораторного оснащення та реактивів

 

Якщо для вас актуальна сфера забезпечення лабораторій усім необхідним, приватне підприємство «Система Оптимум» – до ваших послуг. Компанія реалізує значний перелік тематичної продукції, імпортованої з Європи, Америки й Азії, а саме: хімічні реактиви та сировину, хім. посуд, лабораторну техніку та меблеві вироби – все потрібне для функціонування лабораторій різних напрямків. Успішно працює на хімічному ринку України понад 10 років.

 Наш штат – це професійні фахівці, що спеціалізуються на хімічній, економічній та інформаційній сферах. Ми пропонуємо адекватні ціни при гарантовано високій якості товарів. Уся продукція відповідає вітчизняним стандартам, супроводжується сертифікатами якості й іншою відповідною документацією. У нас – значний асортимент та оперативність виконання кожного замовлення.

 З-поміж постійних клієнтів компанії – харчові підприємства, заводи легкої та важкої промисловості, заклади навчального й науково-дослідного характеру, медичні, ветеринарні лабораторії та установи, фармацевтичні корпорації, сільськогосподарський сектор, обласні лабораторні центри, будівельні фірми та інші замовники з усіх регіонів країни.

 Асортимент, представлений на сайті systopt.com.ua – це тисячі товарних позицій, більшість з яких постійно в наявності на складах у Львові. Тому комплектація і доставка замовлень відбуваються у найкоротші терміни. Товари, які відсутні, поставляються у період, узгоджений із замовником.

 Каталог компанії – це, зокрема:

- хімічні реактиви та хімічна сировина для використання у різних галузях;

- дезінфекційні та гігієнічні засоби;

- продукція медичного й фармацевтичного призначення;

- ветеринарні препарати та субстанції;

- лабораторне обладнання, інструменти і витратні матеріали;

- спеціалізовані лабораторні меблі;

- посуд для лабораторій;

- лабораторне та хімічне скло;

- засоби індивідуального захисту;

- тара та упаковка.

До того ж, асортимент, відповідно до вимог часу, постійно збільшується. Тому з нами ви без зайвих труднощів і за короткий час облаштуєте свою лабораторію «під ключ», починаючи з комплектації меблями і закінчуючи закупівлею дрібних витратних матеріалів.

 Переваги співпраці з ПП «Система Оптимум»:

1. Високий технічний сервіс. Усе обладнання, представлене в каталозі компанії, підлягає гарантійному та післягарантійному обслуговуванню. Можливе проектування меблів, відповідно до індивідуальних вимог вашої лабораторії, а також метрологічне забезпечення технічних вимірювальних приладів.

2. Зручність та варіативність співпраці. Ви можете обрати будь-який зручний для вас спосіб купівлі, наприклад, приїхати до нас, відвідати виставковий центр та на місці придбати усе, що необхідно. Як варіант, який щораз набирає все більшої популярності – замовлення онлайн або купівля у телефонному режимі за допомогою офіційного сайту. Для цього ми розробили зручний та об’ємний онлайн-каталог продукції, наповнений усією необхідною інформацією, і забезпечили легку навігацію по ресурсу. Спробуйте – усе дуже просто.

3. Продумана доставка. Замовити доставку можна різними способами: за допомогою транспортних компаній (Нова Пошта, Український Експрес, Gunsel, Автолюкс, Євро-Експрес, Delivery, Meest Express та ін.) або власним автотранспортом підприємства. Для перевезень по Україні застосовується, як правило, перший варіант доставки. При значних замовленнях можливий і другий. Доставка по Львову – безкоштовна нашими автомобілями при замовленні товару на суму 1000 грн і більше.

 І все це, не кажучи вже про оптимальне співвідношення цін та якісних параметрів, про комплексний підхід до вирішення кожного завдання, поставленого клієнтом, а також про консультативний супровід протягом усіх етапів співпраці.

 Запрошуємо вас до взаємовигідної співпраці на постійній основі! Зробимо усе можливе, аби стати важливою передумовою і неодмінним складником вашого успіху!

 

Відгуки