Garage 32

Garage 32 - фото
вулиця Тернопільська, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Кожен автомобіль обладнаний світловими приладами, завдяки яким можна комфортно їздити в нічний час. Світлові елементи сучасних авто виготовлені з пластику, який має ряд переваг над склом, але, на жаль, не такий довговічний. З часом, таке освітлення через механічні та хімічні чинники досить швидко втрачає прозорість: фари мутніють та жовтіють, на них з'являються безліч подряпини, через що світловий промінь слабшає, погіршуючи освітлення дорожнього полотна. Транспортний засіб з помутнілими фарами виглядає непривабливо.

Автосервіс «Garage 32»
допоможе повернути колишню прозорість, блиск, красу та справну роботу фар та освітлення вашого автомобіля.

Ми виправимо проблему завдяки поліруванню, адже товщина захисного шару на склі дозволяє це зробити, і навіть не раз, а щоб максимально продовжити ефект чистоти захистимо фари спеціальним лаком або плівкою, які служать бар'єром між пластиком і зовнішнім середовищем.

Завдяки професіоналізму, сучасним інструментам та новітнім методикам, наш сервіс виконає всі процедури якісно та швидко. Ми збережемо ваші кошти та час, адже купівля та встановлення нового освітлення забере значно більшу суму, ніж полірування та відновлення наявного, навіть  якщо це будуть дешеві китайські аналоги.

Також, ми пропонуємо нову технологію на ринку: хімічне полірування професійними препаратами, що дозволяють не просто зберегти та не пошкодити захисне лакове покриття, а й надати ще довготривалішого результату, ніж традиційне полірування.

Вся процедура полірування триває не більше ніж годину і на виході автовласник має машину з фарами, які за надійністю та виглядом не поступаються новим.
«Garage 32» пропонує послуги:
  • Полірування фар (механічне, хімічне);
  • Шліфування фар;
  • Реставрація фар;
  • Ремонт фар;
  • Поклейка антигравійної захисної плівки.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @garage_32_lvov

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @garage_32_lvov

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @garage_32_lvov

Відгуки