Львівський обласний учбовий спортивно-технічний центр ТСОУ

Львівський обласний учбовий спортивно-технічний центр ТСОУ - фото
вулиця Жовківська, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Варшавська, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

КРАЩІ КУРСИ У ЛЬВОВІ!!!

Наш багаторічний досвід підготовки водіїв-гарантія Ваших успіхів!

Початковий курс

Категорія А1 мопеди, моторолери та інші двоколісні транспортні засоби, які мають двигун з робочим об’ємом до 50 куб. см. або електродвигун потужністю до 4 кВт.

Категорія А мотоцикли та інші двоколісні транспортні засоби, які мають двигун з робочим об’ємом 50 куб. см. і більше або електродвигун потужністю 4 кВт. і більше.

Категорія B автомобілі повною масою до 3 500 кг., А кількість сидячих місць, крім сидіння водія, не перевищує 8.

Для запису в групу потрібно наступне:

  •   Паспорт оригінал + копія
  •   Ідентифікаційний код оригінал + копія5 фотографій (розмір 3,5*4,5)
  •   Медична довідка оригінал + копія (можна пройти у наших партнерів)
  •   Водійське посвідчення оригінал + копія (для тих, хто йде за програмою перепідготовки.)

Працюючи багато років в галузі вдосконалення водійської майстерності, ми знаємо з якими труднощами зіштовхуються водії – початківці.Знаємо, як якісно та в найкоротші терміни навчити Вас керувати автомобілем.Наша програма починається з виконання елементарних дій і закінчується складним паркуванням у малому просторі.Наші інструктора працюють за індивідуальною програмою, яка орієнтована на динаміку навчання студента, його сильні та слабкі сторони. Якщо Вам потрібний хороший результат в максимально короткий термін ми, без сумніву, допоможемо Вам.


Про нас

Шевченківський районний спортивно-технічний клуб Товариства Сприяння Обороні України заснований 15 вересня 1973 року. Шевченківський РСТК є навчально-спортивним закладом першого атестаційного рівня, що підпорядкований Львівській обласній організації ТСО України.

Діяльність Шевченківського РСТК засвідчена ліцензією на право проводження освітньої діяльності АВ № 529826 видана ДАК України при Міністерстві освіти і науки від 26.05.2010р.В Шевченківському РСТК ТСО України на різних посадах працюють досвідчені, талановиті та цілеспрямовані спеціалісти, що взяли на себе обов’язки пропаганди основ безпеки дорожнього руху, профілактики дорожньо-транспортних пригод, досконалого вивчення Правил дорожнього руху, та керування транспортними засобами, а також досягли позитивних результатів в питаннях підготовки та підвищення кваліфікації водіїв, патріотичного виховання членів ТСО України, формування високих людських якостей, національної свідомості, пропаганди цілей і завдань Товариства Сприяння Обороні України.


Відгуки