Conference Hotel "Suputnyk"

Suputnyk - фото
вулиця Княгині Ольги, 116
+38 (067) 779-70-00 (Готель)
+38 (032) 224-43-90 (Готель)
+38 (032) 224-44-21 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Конференц-готель «Suputnyk» пропонує широкий спектр можливостей з організації та проведення конференцій, малих і великих ділових зустрічей, бізнес-семінарів, тренінгів, презентацій, «круглих столів», святкових подій, бенкетів, вечорів відпочинку та комфортабельного проживання у номерах різної категорії.

Наш затишний конференц-готель розташований неподалік центральної частини Львова поряд із великими торговими центрами, розважальними закладами та аквапарком. Звідси можна швидко дістатися як до центру старовинного міста, так і до аеропорту, залізничного вокзалу та автостанцій.

Ми пропонуємо своїм клієнтам чотири конференц-зали, які виконані відповідно до європейських стандартів, оснащені сучасним обладнанням, кабінами синхронного перекладу, вмонтованими проекторами: великий зал на 300 осіб, зал на 30/35 осіб, зал на 90 осіб, зал на 60 осіб.

У готельному комплексі наявні комфортабельних номера класу Люкс, Стандарт і Напівлюкс для подобової оренди. Вони оснащені супутниковим телебаченням, телефонним зв’язком, безкоштовним Wi-Fi доступом до мережі інтернет, системою кондиціонування та сейфом. Додатково надаємо можливість замовити харчування в номер.

У ресторанах готелю «Suputnyk» ви зможете насолоджуватись чудовими стравами української та європейської кухні у затишній атмосфері аромату запашної львівської кави та ніжної музики. Також у нас працюють два бари та відкритий  літній майданчик, де гості можуть гарно відпочити за переглядом футбольних матчів.

Також у готелі є розкішний бенкетний та VIP-зал. У нас ви зможете вишукано та весело провести бенкети до 250 осіб. У наявності три зали: Центральний (250 осіб), Галичина (200 осіб), банкет – 100 осіб, фуршет 150 осіб, а також Банкетний зал (для обідів на 60 осіб, банкетів на 50 осіб, фуршетів на 60 осіб).

Конференц-готель «Suputnyk» — ваш надійний супутник у бізнесі та житті.

Відгуки