ПП "Технічно-промисловий сервіс"

Технічно-промисловий сервіс - фото
вулиця Бузкова, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПП „Технічно-промисловий сервіс” засноване у 2004 році. За такий невеликий проміжок часу підприємство  зарекомендувало себе, як надійний  партнер  у сфері сучасної швейної і інших галузях промисловості.

 

Якість високотехнологічних витратних матеріалів для плотерів та розкрійних комплексів, що постачаються світовими лідерами, забезпечуть Вам зручність та економічність у роботі. Зручна цінова політика та швидка доставка позбавлять Вас зайвих турбот і допоможуть у досягненні успіху.

 

Усі витратні матеріали ми постачаємо від визнаних світових та національних фірм-виробників.

 

Ми з радістю надамо Вам додаткову інформацію про нашу продукцію та підприємство.

 

Наші клієнти – це понад 200 великих і малих фірм України. Співпраця з провідними підприємствами даної галузі, такими як ВАТ “Швейна фабрика “Воронін’, ТзОВ “Торговий дім “Грегорі Арбер”, ТзОВ “Ролада”, Датська компанія “Грін Коттон” хороший цьому приклад.

 

Ми поставили собі за мету виготовляти продукцію, котра б змогла забезпечити максимальну ефективність у виробництві, при мінімальних затратах ресурсів. Якість високотехнологічних витратних матеріалів для плотерів та розкрійних комплексів, що постачаються світовими лідерами, забезпечать Вам зручність та економічність у роботі.

Відгуки