ТзОВ "Фірма ТТТ"

Фірма ТТТ - фото
вулиця Олени Степанівни, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ «Фірма ТТТ» здійснює свою діяльність, забезпечуючи відомчі установи та спеціалізовані організації спеціальним фаховим обладнанням. Завдяки тривалій успішній роботі підприємство набуло значного досвіду та високої кваліфікації, виконуючи замовлення окремих підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України, Державної прикордонної та митної служби, Управління державної охорони та інших організацій.

Окрім забезпечення спеціалізованим обладнанням та устаткуванням, фірма надає консультації з фахових питань, проводить експертні дослідження, розробку, а також виготовлення елементів живлення акумуляторних батарей, збірок. В роботу беремо як новітні засоби, в тому числі й закордонного виробництва, так і старі пристрої. Допоможемо підібрати аналоги джерел живлення для вашого обладнання.

Пропонуємо наступні засоби:

  • надійні джерела живлення — акумулятори, акумуляторні батареї, первинні джерела живлення;
  • різноманітні зарядні пристрої;
  • спеціальну техніку, зокрема модифікації для ПСО;
  • оглядову техніку: ендоскопи, металодетектори, ліхтарі, оглядові дзеркала, інструменти;
  • стрілкові тренажери;
  • склад на вимогу.

ТзОВ «Фірма ТТТ» забезпечує ефективну та безперебійну роботу ряду установ та організацій. Завдяки широкому асортименту наявних приладів, можемо в стислі терміни виконати замовлення великого об’єму.

Відгуки