Escape Quest

Escape Quest - фото
вулиця Олександра Кониського, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 00:00Без перерви

Інформація

Ласкаво просимо шукачів пригод на одну із наймістичніших квестових локацій Львова.

Ми приготували для вас декілька цікавих та загадкових історій, які в свій час стали частиною легенд нашого міста.

Для гравців, котрі наважаться спробувати свої сили в наших квестах, відкриється великий світ загадок, випробовувань та неочікуваних приємних сюрпризів, які подарують вам незабутні враження.

Пропонуємо вам детальніше познайомитись з легендами, зробити ваш вибір та на власні очі побачити, що квести це не просто гра...це мистецтво.

Запрошуємо до готелю «Серце Ведмедя»!

Існує дуже багато заплутаних легенд та розповідей про те, що відбувалося у стінах нашого готелю. Багато з цього — вигадки, але чимало й правди у тому, що розповідають люди.

Історії різні за змістом, але всі жахливі і спонукають обминати це місце. Проте, хіба ви зможете пройти повз цей зачарований готель? Він так вабить своєю містичністю. Хіба вам не хочеться дізнатися справжню історію готелю та познайомитися з привидами, що живуть тут?

Ми чекаємо вас! Кімната підходить для ігор як у дорослому, так і у дитячому форматі. Про вік учасників просимо повідомляти адміністратору при підтвердженні бронювання сеансу.

«Гра на виживання»

Чи вмієте ви цінувати життя? Цінуєте кожен момент? Чи знайоме вам відчуття, коли від ваших дій та рішень напряму залежить усе? Адреналін зашкалює, серце б'ється у неймовірних ритмах...

Якщо ви готові відчути усе це, тоді нова кімната «Гри на виживання» чекає на вас. Приходьте та доведіть, що ваше життя чогось вартує і природний відбір не помилився на ваш рахунок.

«Лігво ведмедя»

Усі пам'ятають стару львівську історію про відьму, яка своїми чарами заволоділа серцем та душею хазяїна готелю, який досі закинутий на Кониського, 6. Дивні чутки ходять про це місце. Та останнім часом жителі сусідніх будинків почали розповідати, що поруч із приміщенням готелю поселилася дива жінка. Люди пошепки говорять, що це та сама відьма, яка і прокляла це місце, і зробила господаря перевертнем, досі ночами блукає коридорами своїх колишніх володінь. Та мало хто зважується це перевірити й зайти до неї в гості...

Ми чекаємо вас! Кімната підходить для ігор як у дорослому, так і у дитячому форматі. Про вік учасників просимо повідомляти адміністратору при підтвердженні бронювання сеансу.

Відгуки