Імперія чистоти

Імперія чистоти - фото
с. Рясне-Руське вул. Вузька, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Безкоштовна доставка в межах міста

Професійна чистка килимів — це послуга, яка допоможе суттєво продовжити строк експлуатації вашого виробу, забезпечить належний рівень чистоти та свіжості у вашій оселі.

«Імперія чистоти» пропонує послуги фахівців, які швидко та ретельно очистять килимові покриття від різноманітних забруднень. Застосування якісних мийних засобів та сучасного обладнання дозволяє бездоганно виконати завдання та усунути плями різної складності. Навіть, якщо вам здається, що килим вже ніщо не врятує, якщо ви дуже давно не віддавали його в хімчистку чи він використовувався у комерційному, офісному приміщенні із великим потоком людей — ми готові вам допомогти. Заберемо та доставимо безкоштовно.

Працюємо впродовж року і  для нас немає значення погода. Ми подбаємо, щоб ви насолоджувалися бездоганною чистотою та свіжістю.

Окрім чистки килимових покриттів, виконуємо професійну чистку пледів, покривал, а також хімчистку салону автомобіля. Ретельно та уважно очистимо поверхні вашого транспортного засобу, виведемо плями, складні та давні забруднення. Працюємо делікатно та якісно.

Термін виконання замовлень у нас складає 1-3 дні.

Відгуки