Центр-ресурс

Центр-ресурс - фото
вулиця Володимира Винниченка, 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

За час роботи нашої будівельної компанії ми спроектували та побудували багато об'єктів: як приватних будинків, так і комерційних будівель. Всі наші проекти відрізняються унікальністю, хорошим стилем, зручністю планування та якістю в оформленні. 

Проектний відділ «Центр-ресурс» виконує роботи з комплексного проектування квартир і будинків. Додатковими послугами компанії є технічний нагляд і супровід будівельних робіт на будь-якій стадії виконання. Завдяки накопиченому нами багаторічному досвіду в проектуванні та постійному освоєнню нових стандартів і технологій будівництва, ми можемо розробити проект різної складності та підготувати всю необхідну технічну документацію.

Ви хочете побудувати стильний та практичний будинок з сучасним плануванням?

Звертайтеся в компанію «Центр-ресурс» і наші фахівці виїдуть на об'єкт будівництва у зручний для вас час, зроблять всі заміри і підготують всю необхідну проектну документацію. Надалі, згідно проекту ми можемо виконати будівельні роботи, починаючи від закладки фундаменту і зведення стін, і закінчуючи здачею об'єкта в експлуатацію. Всі проектні та будівельні роботи будуть виконані з урахуванням побажань замовника, і з суворим дотриманням всіх технічних вимог і будівельних норм.

Проектування — це перший і найважливіший етап будівництва, адже для успішного виконання всіх будівельних робіт саме на початковій стадії важливо врахувати всі деталі: розташування об'єкта, особливості ділянки, майбутні комунікації, характеристики будматеріалів, планування і т.д. Тому дуже важливо довірити таку відповідальну роботу саме професіоналам.

В даний час великою популярністю користуються дизайнерські ремонти квартир і будинків. Якщо вам необхідно зробити стильний капітальний ремонт — скористайтеся послугами нашої компанії. Ми зробимо проект ремонту з урахуванням всіх особливостей приміщення, підготуємо кошторис будівельних матеріалів, а також, при необхідності, виконаємо всі ремонтні роботи по створеному проекту. Завдяки зусиллям наших фахівців, ваше житло придбає новий і сучасний вигляд, стане затишним і практичним.

Наша компанія «Центр-ресурс» пропонує будівництво будівель і споруд будь-якого призначення, специфіки зведення та стилів архітектури. Завдяки залученню сучасних технологій в процесі будівництва, ми забезпечуємо не тільки високу якість готового будинку, але і максимальний облік побажань замовника, для якого цей проект реалізується.

У своїй роботі ми використовуємо якісні будівельні матеріали від надійних і перевірених постачальників, які мають у своєму розпорядженні всі необхідні ліцензії та сертифікати якості на продукцію.

Компанія розробила дизайн і надала послуги будівництва сотням замовникам по Україні, від готелів, ресторанів і салонів до комплексів і стадіонів

Наші проекти:

  • Котеджне містечко.
  • Квартири.
  • Будинки.
  • Офіси.
  • Спецустанови.
  • Ресторани, кафе, бари.
  • Готельні, спортивно-оздоровчі комплекси.
  • Благоустрій, ландшафт.
  • Інші об’єкти.
  • Ліпнина та елементи декору.

«Центр-ресурс» виконує:

  • проектування та будівництво «під ключ» ексклюзивних котеджів, проведення надбудов, реконструкція дахів; реконструкція квартир, реставрація квартир, барів, ресторанів, готелів, басейнів, спец установ, проведення всіх видів оздоблювальних робіт, розробка дизайн-проектів різної категорії складності, проектування благоустрою та ландшафтів;
  • сантехнічні роботи, влаштування водопроводу, водяного опалення всіх систем;
  • встановлення котлів, бойлерів, баків запасу води, водяних лічильників;
  • виконання всіх видів будівельно-монтажних робіт.

Чому обирають «Центр-ресурс»:

  • Над всіма проектами працює згуртована та професійна команда кваліфікованих фахівців, що дбають про відмінний результат роботи, вашу оселю та нашу репутацію — грамотна консультація та особливо ретельний підхід до кожного проекту, з урахуванням всіх побажань клієнтів та особливостей замовлення.
  • Ми допоможемо втілити різноманітні ваші побажання як в будівництві, так і в дизайні — від наших досвідчених дизайнерів ви отримаєте багато рекомендацій і порад, зможете висловити свої побажання для того щоб реалізований нами індивідуальний проект будинку чи котеджу був виконаний в відповідності з усіма вашими побажаннями і в короткий термін.
  • Багаторічний досвід роботи наших працівників дозволяє виконати всі роботи на вищому рівні.
  • Ми виконуємо проекти різної складності в обговорені терміни.

І, звісно, пропонуємо вигідні умови співпраці та лояльну цінову політику.

Відгуки