Студія нігтьового сервісу та подології Наталії Гринчишин

Студія нігтьового сервісу та подології Наталії Гринчишин - фото
вулиця Івана Франка, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Студія нігтьового сервісу Наталії Гринчишин допоможе Вам стати висококваліфікованим фахівцем у сфері нігтьової естетики. Студія заснована в 2003 році. Спеціалізується в області манікюру, педикюру, гелевого нарощування та дизайну. Успішний багаторічний досвід дозволяє якісно надавати послуги і готувати професіоналів високого рівня. Майстри та викладачі – це одні з кращих і перспективних випускників студії.

Гринчишин Наталія - майстер і викладач міжнародного рівня, стаж роботи — 22 роки, автор та розробник навчальних програм, майстер — експерт з моделювання нігтів, манікюру та апаратного педикюру (перший рівень за стандартами КССК), суддя українських та міжнародних чемпіонатів по нігтьовій естетиці та апаратному педикюру, суддя INJA.

Програма навчання різноманітна. Курси різняться між собою тривалістю і рівнем складності, а так само програмою навчання. Регулярно курси удосконалюються і доповнюються. Тут проходять навчання як початківці майстри, так і фахівці, які бажають підвищити свій рівень. Випускники студії нігтьового сервісу Наталії Гринчишин – це висококваліфіковані фахівці в області нейл технологій. Працюють вони не тільки в Україні, але і в багатьох країнах світу. Багато з них стали призерами національних чемпіонатів. Студія є ексклюзивним регіональним представником німецької Школи LCN, фірми виробника професійної косметики для манікюру і педикюру WILDE Cosmetics GmbH та представником корпорації CNI. У студії проходить навчання за технологіями і на матеріалах цих торгових марок.

По закінченню навчання видається сертифікат “Студії нігтьового сервісу Наталії Гринчишин”, сертифікат міжнародного зразка Школи LCN- Україна дає право працювати майстрам за кордоном, і сертифікат корпорації CNI (сертифікати видаються згідно з програмою навчання).

  • Манікюр;
  • Педикюр (медичний, косметичний);
  • Моделювання нігтів;
  • Виготовлення індивідуально ортоза;
  • Корекція врослих нігтів;
  • Додаткове покриття;
  • Додаткові послуги (проколювання вушок, корекція та фарбування брів).

Відгуки