ТОВ Компанія "Конструктив"

Конструктив - фото
вулиця Івана Павла ІІ (Хуторівка), 40а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Хочете осучаснити простір Вашої оселі?

Запроектувати будинок?

Реконструювати Вашу нерухомість?

Зробити дизайн офісу чи житлового приміщення?

Створити неповторний ландшафтний дизайн?

Тоді Ви потрапили точно за адресою!

Уже понад шість років наша компанія надає комплексні архітектурно-будівельні, дизайнерські та ремонтні послуги. Враховуючи індивідуальні потреби кожного Клієнта, наші спеціалісти створюють функціональні архітектурні та дизайнерські проекти житла, об'єктів бізнесу, офісів, індивідуальних будинків, розважальних закладів тощо, а кваліфіковані бригади майстрів та будівельників їх успішно втілюють в життя.

За час існування ТзОВ «Архітектурна компанія «Конструктив» неодноразово брала участь та перемагала у престижних міжнародних та всеукраїнських архітектурних конкурсах. Нами розроблено та успішно втілено у життя десятки різноманітних проектів різного рівня складності.

Щороку наші спеціалісти відвідують різноманітні виставки та семінари на яких безупинно підвищують свою кваліфікацію і знайомляться з найновішими тенденціями сучасного дизайну та архітектури.

Ми уважно слідкуємо за всіма тенденціями архітектурної та дизайнерської моди і стараємось максимально використовувати їх у наших проектах.

В нашій роботі ми якнайширше стараємось використовувати найновітніші та найпрогресивніші матеріали, які не лише є екологічно чистими, а й дозволяють нашим замовникам заощаджувати як в процесі будівництва чи оздоблення, так і в процесіексплуатації.

Ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом, намагаючись максимально повно втілити в життя його задуми та побажання.

Неповторний авторський стиль, високий професіоналізм, індивідуальний підхід до кожного клієнта, адекватні ціни, - ось те що дозволяє нам з упевненістю сказати – Ви будете задоволені співпрацею з нами!

Відгуки