Еталон Прінт

Еталон Прінт - фото
вулиця Гонти Івана, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0013:30 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація


Шукаєте цифрову друкарню із помірними цінами та якісною продукцією? Бажаєте користуватися усім різноманіттям поліграфічних послуг так, щоб замовлення надходили швидко та вчасно? Тоді запрошуємо Вас у центр оперативної поліграфії Еталон Прінт!

Ми забезпечимо Вам найвищий рівень обслуговування, адже фахівці Е-прінт добре знають свою справу. Вам приділять максимум уваги, якнайкраще виконають замовлення і завжди допоможуть слушною порадою.

Ми працюємо на сучасному професійному обладнанні як друкарської, так і післядрукарської обробки, що дає змогу досягати найкращої якості для виконання Вашого замовлення.

У нас можна замовити будь-який вид друкованої продукції: візитки, листівки (вітальні або рекламні – флаєри), брошури, каталоги, меню, календарі, наклейки, стікери, етикетки та багато іншого. Також Ви можете скористатися будь-якою послугою обробки поліграфічної продукції: бігування, фальцювання, ламінування, перфорація паперу, тиражування на принтері чи ксероксі тощо. На додаток, ми виготовляємо сувеніри під індивідуальне замовлення (фото-горнятко, магніти тощо).

Також будемо раді запропонувати Вам послуги нашого дизайнера. Він допоможе створити унікальне оформлення за Вашими уподобаннями та розробити макет майбутнього замовлення.

 

Завітайте до нас лише один раз і Вам вже не захочеться ходити по іншим друкарням! :)

З повагою, колектив Еталон Прінт!

 

 

Відгуки