Салон Домашнього Затишку

Салон Домашнього Затишку - фото
вулиця Шевченка, 120
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Салон Домашнього Затишку - Повний спектр товарів і послуг для облаштування домашнього затишку

Ми пропонуємо двері ,броньовані вхідні Львів під будь-який розмір з порошковим покриттям, МДФ чи МДФ Термостійкими накладками, або дерев'яними накладками.Товщина металу на рамі 2мм,та на полотні 1,2мм чи 2мм, утепленні мінеральною ватою чи пінопластом. Стандартний модельний ряд налічує понад 250 видів зовнішнього оздоблення, можлива індивідуальна розробка. Наш  асортимент  та ціни задовольнять навіть найвибагливішого покупця! Заміри безкоштовно!

 

Салон Домашнього Затишку - Повний спектр товарів і послуг для облаштування домашнього затишку

Пропонуємо двері міжкімнатні як власного виробництва, так і від провідних виробників України, та  Білорусії. Представлені Двері ламіновані вартістю від 450 грн, двері шпоновані вартістю від 1150 грн, двері з масиву сосни,вільхи або дуба вартістю від 1800 грн за дверний комплект. 100% екологічно чиста деревина, можливе покриття масло-восками без поуліретану.Подовжена гарантія 3 роки. Заміри безкоштовно!

Салон Домашнього Затишку - Повний спектр товарів і послуг для облаштування домашнього затишку

Салон Домашнього Затишку пропонує вікна металопластикові тільки з надійних профільних систем провідних виробників України Польщі та Німеччини з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Дерев`яні вікна з Євробрусу сосни. Гарантія на вироби 5 -7 років, кольори фурнітура та додаткова комплектація залежить від замовника. Комплектуємо вікна підвіконням з дерева, штучного каменю або пластику на вибір, та москітними сітками, тканинними ролетами, жалюзями тощо. Здійснюємо засклення балконів розсувними системами з алюмінію Provedal. Заміри безкоштовно!

Салон Домашнього Затишку - Повний спектр товарів і послуг для облаштування домашнього затишку

Дубові сходи - з давніх давен це уособлення краси та міцності. Традиційно дуб вважається найкращим матріалом для виготовлення сходів, завдяки великій кількості переваг: високій твердості і міцності, гарній чіткій текстурі деревини, натуральному багатству відтінків та кольорів Пропонуємо Вам: індивідуальну розробку макету сходів, 
  • встановлення каркасів, та власне самих сходів
  • Товщина сходинки 4см, 
  • широка гама кольорів 
  • художнє комбінування різних кольорів дерева, чи дерева з ковкою
  • широкий вибір балясин, підсходинок, поручнів, тощо
 

Салон Домашнього Затишку пропонує декоративно-художню ковку,яка є тим ідеальним штрихом, що перетворює ваше житло в затишний будинок, де й вам і вашим гостям хочеться проводити якнайбільше часу даруючи при цьому додатковий захист та неповторний шарм Вашій оселі.Виготовляємо :  

  • захисні решітки віконні та дверні
  • ворота, огорожі
  • ґанки, балкони, перила зовнішні та внутрішні
  • меблі, предмети інтер`єру
  • ліхтарі, альтанки,тощо
  • дашки ковані з полікарбонатом

 |
 | Салон Домашнього Затишку  пропонує металеві збірні гаражі (секційні)Львів для легкового виду транспорту. Гараж являє собою безкаркасну збірно-розбірну конструкцію стінки на болтових з'єднаннях. Збирається на місці установки, як конструктор «Lego». Всі деталі конструкції (стінки, фронтони, дах і ворота) складаються з окремих металевих штампованих деталей і виготовлені зі сталі товщиною від 1,2 до 2 мм 
З повним асортиментом Ви зможете ознайомитись на сайті ***
або завітавши в головний наш магазин 
ТЦ Древич м.Львів, вул..Шевченка 120,
тел./viber 0679911211

Формуємо дилерську мережу, 
з питань співпраці звертатись за тел..0986908283

Відгуки