ТзОВ "Територія Клімату"

Територія Клімату - фото
вулиця Зелена, 253, офіс 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Товариство з обмеженою відповідальністю «Територія Клімату» засновано в м. Львів, як проєктно-монтажна організація систем вентиляції, кондиціонування повітряного опалення, осушення, зволоження, очистки повітря.

Основним напрямком діяльності підприємства є комплексні послуги по проєктуванню, монтажу, пусконаладці та сервісному обслуговуванню (гарантійному та пост гарантійному) кліматичних систем в промисловому та цивільному будівництві.

Саме для цього створені такі відділи як проєктний, монтажний, сервісний.

Взявши на себе зобов‘язання по розробці техніко-економічного рішення об‘єкту, наші фахівці прорахують оптимальний варіант для конкретно взятого випадку, щоб забезпечити необхідні кліматичні параметри в приміщенні.

Монтажний відділ в складі монтажників вентиляційників та монтажників кондиціонерщиків проведе монтажні роботи різної складності на високому рівні в терміни обумовлені замовником.

Сервісний відділ — це спеціалісти, які забезпечать фахове обслуговування змонтованого обладнання в короткі терміни, адже ми співпрацюємо з відомими виробниками вентиляційного та кліматичного обладнання, такими як:

  • вентустановки: Wolf (Німеччина); Rosenberg (Німеччина); Remak(Чехія); Juwent (Польща); VTS (Польща); Vents (Україна).
  • вентилятори: Ostberg (Швеція); Systemair (Швеція); Rosenberg (Німеччина); S&P (Іспанія); Vents (Україна), Інтеркондиціонер (Україна).
  • кондиціонери: Daikin (Японія); Mitsubishi (Японія); Panasonic (Японія); Blue Box (Італія); Ruud (США); LG (Корея); C&H (Америка-Гонконг).
  • управління: Belimo (Швейцарія); Regin (Швеція); Carel (Італія); UCS (Польща).

Враховуючи потреби клієнтів, пропонуємо швидке та ефективне обслуговування на території України.

Наш товар — це оптимальне співвідношення ціни та якості.

Великий досвід роботи наших спеціалістів, професіоналізм та компетентність у своїй справі є запорукою успіху нашого підприємства. Звернувшись до нас, ви завжди отримаєте професійну консультацію та кваліфіковані відповіді на ваші запитання.

Нашим колективом виконані роботи на таких об‘єктах:

  • виробничі приміщення;
  • торгово-розважальні центри;
  • банки та офісні приміщення;
  • лікувально-оздоровчі, цехи, приватні будинки, квартири, котеджі.

Виїзд по Львову безкоштовний!

Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів.

Відгуки