Магазин "Плиточка"

Плиточка - фото
проспект Червоної Калини, 37
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Плитка вже давно стала універсальним оздоблювальним матеріалом як для внутрішніх приміщень, так і для зовнішнього оформлення будівель. Використовуючи плитку як облицювальний, фасадний або підлоговий матеріал, Ви можете отримати неперевершений результат. На сьогоднішній день, мережа магазинів «Плиточка» є потужним представником найкращих світових та вітчизняних виробників керамічної плитки та сантехніки. Сьогодні компанія займає провідні позиції на українському ринку сантехніки і керамічної плитки. «Плиточка» імпортує в Україні плитку і сантехніку таких найвідоміших виробників, таких як: Polcolorit (Польща), Ceramica Color (Польща), Ceramika Konskie (Польща), Rondine Group (Італія), Pamesa (Іспанія), Fanal (Іспанія), Baldocer (Іспанія), Cristacer (Іспанія), Dual Gres (Іспанія), Super Ceramica (Іспанія), Oset (Іспанія), та багато інших.

За бажанням клієнта, можна скористатись послугами дизайнера, котрий у вашій присутності швидко та якісно створить новий, неповторний образ для вашої ванної кімнати. Всього лиш за 90 грн - Ви одразу отримаєте візуальне 3D зображення вашого приміщення, отримаєте точний розрахунок кількості керамічної плитки, необхідної для вашого приміщення.

Наша компанія постійно вдосконалюється, покращує сервіс, розширює асортимент товарів та спектр послуг, щоб максимально задовільнити потреби споживачів. Отож, кожен покупець зможе знайти тут все необхідне для ремонту кухні та ванної кімнати. Досвідчений персонал допоможе підібрати саме те, що вам необхідно. Також ви зможете скористатися послугами дизайнера, котрий допоможе створити неповторний та індивідуальний образ вашого інтер'єру. Якщо у Вас виникли якісь сумніви або питання, Ви завжди можете звернутися за порадою і консультацією до наших дизайнерів. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів!

Відгуки