ПП "Назарук"

Назарук - фото
вулиця Січинського, 1, офіс 71
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

 

Про наші товари:

Сітку-рабицю використовують для створення огороджень, просіювання матеріалів, кріплення гірничих виробок на шахтах і рудниках і для теплоізоляційних робіт. Сітка-рабиця підрозділяється за формою чарунок на сітку плетену ромбічну (гострий кут ромба 60 град.) і сітку плетену квадратну.

Для виготовлення плетеної сітки Рабиці використовується звичайний стальний дріт, або низьковуглецевий дріт, так званий, – м’який дріт (ДСТ 3282-74). Сталевий дріт може бути неоцинкований і оцинкований, а також з полімерним покриттям.

    Неоцинкований дріт під дією вологи піддається корозії. Сітку з такого дроту потрібно піддавати регулярній обробці різними фарбами оскільки строк використання такої сітки скоротиться в два – три рази. Фарбування сітки проводиться методом занурення рулону у ванну з фарбуючим розчином. Але частіше сітку фарбують народним методом – щіткою або пензликом. Сітка з звичайного дроту є дешевша на 20-30 % від оцинкованої.

    Оцинкований дріт дуже слабо піддається дії різних атмосферних явищ, і тому сітка виготовлена з такого дроту має набагато довший строк придатності ніж неоцинкована. Виготовлення такого дроту проводиться методом електрохімічного осадження цинку на поверхню звичайного сталевого дроту. В середньому кількість осадженого цинку повинна становити приблизно 50-70 г/м. кв. Дріт з покриттям цинку 20-30 г/м.кв. почне покриватись корозією через рік – два , в районах з морським кліматом, де вміст солей у повітрі набагато більший, навіть до року часу. Тому купуючи сітку з оцинкованого дроту потрібно звертати увагу на якість цинкованого покриття. За рахунок того, що оцинковану сітку не потрібно обробляти, продажі її є вищими ніж звичайної неоцинкованої сітки.

Переваги:

·       Сітка під замовлення різної товщини,висоти,розміру вічка

·       Виготовляємо сітку,яка відповідає всім заданим параметрам.

·       Низькі ціни у Львівській та області.

 

 

 

Відгуки