Подобова оренда квартири

Подобова оренда квартири - фото

Інформація

Шукаєте неймовірну квартиру для подобової оренди? Хочете насолодитись домашнім затишком і зручністю?

Пропонуємо вашій увазі досконалі оселі в різних районах міста:

  • Однокімнатна квартира у Франківському районі (вул. Стрийська, 108 ЖК «Національний») — прекрасний ремонт, нові меблі та ортопедичні ліжка, наявність необхідної побутової техніки, посуду та постелі, а також працюючий Wi-Fi — те, що неодмінно сподобається. Поруч чудова інфраструктура: зупинка багатьох автобусів (до Площі Ринок 15-20 хв).
  • Двокімнатна квартира на Сихові (просп. Червоної Калини). Квартира після ремонту з новими меблями, ліжками ортопедичними матрацами та необхідною побутовою технікою. Розвинута інфраструктура та Wi-Fi подарують потрібний комфорт під час проживання.
  • Однокімнатна квартира у новобудові за 15 хв від центру. Сучасний ремонт і наявність необхідної побутової техніки.
  • Двокімнатна квартира-студія в центрі Сихова. Можлива здача не тільки на добу, а й погодинно. Поблизу зупинка міського транспорту, банки, магазини та кафе.
  • Трикімнатна квартира з новим ремонтом і побутовою технікою в 15 хв від центра міста в тихому зеленому районі. Поруч продуктовий ринок, супермаркет і тренажерний зал. У дворі дитячий майданчик, паркінг.
  • Однокімнатна квартира на Сихові (вул. Монастирського, 2) з необхідними зручностями та новим ремонтом. Поруч зупинки більшості міського транспорту, а також розвинута інфраструктура.

За потреби надаємо документи для тих, хто у відрядженні.

Ціна залежить від кількості людей та відрізняється у святкові та вихідні дні.

Відгуки