Кебабчик

Кебабчик - фото
с. Сокільники вул. Шептицького, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 21:30Без перерви
вулиця Володимира Великого, 111
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви

Інформація


"Кебабчик" - це місце, де смак традиційного сходнього гастроному перетинається з інноваційним підходом до приготування. У нашому закладі ми створили атмосферу, де справжня східна кулінарія оживає в кожному кусочку наших страв.


Наші кебаби - це твір мистецтва, приготований з найсвіжіших інгредієнтів. М'ясо, підготовлене з використанням унікальних спецій і трав, перетворюється в соковиті кебаби, що тануть у роті. Ми використовуємо традиційні методи готування на відкритому вогні, щоб забезпечити неперевершений смак і аромат.


"Кебабчик" пропонує різноманітні варіації кебабів, включаючи курячі, яловичі, і вегетаріанські опції, задовольняючи смаки кожного гостя. Наші шеф-кухарі вміло поєднують традиції із сучасними кулінарними тенденціями, щоб привести вам неперевершений досвід східної кухні.


Крім того, у "Кебабчик" ви зможете насолодитися приголомшливими закусками, свіжими салатами та ароматними соусами, які ідеально доповнюють наші страви.


Зануртеся в атмосферу тепла та гостинності "Кебабчика". Ми віримо, що смак Сходу може стати вашим улюбленим смаком. Чекаємо вас на подорожі кулінарними шедеврами у "Кебабчик"!



Відгуки