Misu

Misu - фото

Інформація

«Misu» — спеціалізований та професійний інтернет-магазин автомобільних ключів та аксесуарів. Тож, якщо ви загубили чи зламали свій ключ, звертайтеся до професіоналів нашого сервісу і ми неодмінно допоможемо у вирішенні вашої проблеми.

Виконуємо програмування автомобільних ключів — ця робота необхідна, коли «рідний» ключ перестав працювати або ви його втратили. На зламаний ключ майстри нашого сервісу «пропишуть» програмне забезпечення, що дозволить впливати на електронну систему безпеки авто, а коли ключа немає, то ми змушені вносити корективи в програму іммобілайзера автомобіля. 

Програмування ключів виконуємо за допомогою спеціального сучасного обладнання. За потреби майстер може здійснити виїзд до авто і допомогти автовласнику у вирішенні цієї проблеми.

Фахівці нашої компанії можуть зробити ключі з іммобілайзером різних типів. Ми володіємо бездоганною репутацією у цій сфері, яку цінуємо.

Звертайтеся в разі появи непередбачених проблем з доступом до машини!

У «Misu» ми пропонуємо дуже великий вибір ключів для різних моделей авто, а також можна придбати захисні чохли для ключів, стильні та оригінальні шкіряні чи металеві брелоки до них.

Працюємо виключно з кращими, надійними та перевіреними постачальниками, що дозволяє забезпечити автовласникам відмінну якість продукції. У «Misu» ви можете замовити автоключі для автомобілів Audi, Renault, Citroen, Peugeot, Chevrolet, Toyota, Lexus, Chrysler, Dodge, Jeep та багатьох інших. Пропонуємо ключі з різними функціями.

Професійні майстри «Misu» використовують сучасне спеціальне обладнання та новітнє програмне забезпечення, щоб скопіювати код ключа і виготовити новий ключ. Зазвичай виготовлення ключа запалення займає всього декілька годин. Гарантуємо бездоганну якість нашої роботи та високу точність. Допоможемо із ключами для авто старих моделей. У процесі роботи майстри готові надати фахові консультації та якісну допомогу. Надаються гарантійні зобов'язання.

Також у «Misu» ви можете придбати різні типи автомобільних ключів запалювання, зокрема, ключі з електронними транспондерами, з дистанційним управлінням та ін.

Пропонуємо:
  • корпус ключа базовий;
  • лезо ключа;
  • корпус ключа модифікований;
  • кнопки ключа;
  • чохол для ключа;
  • елементи живлення;
  • електроніку ключа та ключі з електронікою;
  • брелоки;
  • мікрокнопки;
  • універсальні ключі.

Робота «Misu» спрямована на те, аби забезпечити водіям комфорт, безпеку та захист у процесі користування автомобілем.

Звертайтеся і ви отримаєте якісний сервіс та надійний ключ для вашого авто.

Відгуки