Перманентний макіяж

Перманентний макіяж - фото
вулиця Володимира Великого, 26а
(ТЦ "Океан", 4 поверх, салон "LeBlanc")

Інформація

«Svit permanents» — це послуги професійного майстра перманентного макіяжу, який працює зі своїми клієнтами у затишному, сучасному салоні.
Довірте свою красу досвідченому фахівцю і ви отримаєте бажане оновлення, перевтілення образу, можливість підкреслити природні переваги своєї вроди.
Зараз діє акційна ціна на перманентний макіяж різних зон! Вартість лише цього місяця 1500 грн. Не упустіть вигідну пропозицію! 
Майстер володіє високим рівнем кваліфікації, завершила курси перманентного макіяжу у Катерини Кокс, Наталі Долгополовоі, Христина Огійчук. 
Послуги:
  • перманент губ;
  • пудрове напилення брів;
  • пеманент міжвійного простору.
У роботі майстер застосовує якісні мінеральні неорганічні пігменти. На відміну від органіки мінеральна неорганіка має густу консистенцію, крупнішу фракцію, тому заглибити цей пігмент практично неможливо. Колір брів має гарний теплий відтінок і поступово може повністю вивестися зі шкіри. Ваш перманент матиме природний вигляд і вдало підкреслить ваші риси обличчя. Вам не доведеться кожен день фарбуватися, переживати чи на місці ваші брови і  чи не розмазалась помада. Ви буде економити свій час і при цьому виглядати неперевершено. Довіртеся професіоналу і ви будете задоволені результатом!

Відгуки