Медичний центр "Візекс"

Візекс - фото
вулиця Наукова, 96Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн10:00 - 17:30Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 

 

Медичний центр ВІЗЕКС - це спеціалізований офтальмологічний центр, який володіє унікальним комплексом сучасного діагностичного та лікувального обладнання, що забезпечує можливість швидко і якісно обстежувати пацієнтів і здійснювати складні мікрохірургічні втручання (хірургія катаракти, хірургія глаукоми, вітреоретинальна хірургія)  та лазерні процедури (лазерна корекція зору, лікування захворювань сітківки, кератоконуса).
            Лікарі медичного центру ВІЗЕКС - кваліфіковані фахівці, багаторічний клінічний досвід, наукова діяльність, професійні міжнародні зв'язки яких дозволяють нам максимально ефективно вирішувати проблеми зору і застосовувати сучасні методи діагностики та лікування органу зору.

Чому ВІЗЕКС?

АЛЬТЕРНАТИВНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР
Створивши медичний центр ВІЗЕКС, ми відійшли від формату традиційної лікарні з білими стінами і неприємним запахом медикаментів. Запрошуємо Вас у сучасний заклад, де Ви зможете відчути себе не «хворим», а людиною, яка стоїть на шляху одужання .

ДОСВІД
Лікарі-офтальмологи медичного центру ВІЗЕКС мають загальний досвід роботи в державних та приватних установах і провели більше 35 000 хірургічних операцій. Беручи участь у тематичних конференціях по всьому світу і будучи членами авторитетних медичних організацій - наші лікарі мають можливість використовувати у своїй медичній практиці новітні досягнення офтальмології. За свою лікарську практику фахівці медичного центру ВІЗЕКС отримали значний досвід у вирішенні найрізноманітніших проблем із зором і обов'язково допоможуть Вам!

РЕПУТАЦІЯ
Головний лікар медичного центру  ВІЗЕКС - Андрій Степанович Гудзь, доктор медичних наук, завідувач кафедри офтальмології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Голова Львівського обласного наукового товариства офтальмологів, член численних професійних асоціацій, визнаний авторитет катарактальної хірургії, нагороджений Товариством офтальмологів України за впровадження новітніх технологій в напрямку мікрохірургії ока.

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
Медичний центр ВІЗЕКС оснащений обладнанням провідних виробників, репутація яких перевірена часом і досвідом офтальмологів усього світу - Nidek (Японія), Haag - Streit (Швейцарія), Zeiss (Німеччина), OPTOVUE (США), Alcon (США).

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД
Колектив медичного центру ВІЗЕКС - лікарі, середній та молодший медичний персонал, адміністратори, - сформований за принципом професіоналізму і уважного ставлення до пацієнтів. Ми прагнули створити затишну атмосферу, наближену до сімейної, в якій до кожного пацієнта ставляться з розумінням і повагою, як до члена сім'ї .

ІНФОРМОВАНІСТЬ
Ми відверто і детально розповідаємо пацієнту про можливі ризики та особливості проведення діагностичних і лікувальних процедур, перед виконанням яких лікарі детально ознайомлять Вас з їх особливостями за допомогою сучасних мультимедійних технологій. Ми цінуємо Ваш вибір і Вашу довіру до медичного центру ВІЗЕКС, тому зробимо все можливе, щоб не тільки задовольнити Ваші вимоги, а й перевершити їх.

Відгуки