Т-Компанія

Т-Компанія - фото
вулиця Зелена, 149Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

     Наше підприємство є представником всесвітньо відомої торгової марки Fruit of the loom та  здійснює поставку текстильної продукції. Пропонуємо до Вашої уваги великий вибір жіночих, чоловічих та дитячих футболок, поло, светрів, сорочок тощо. Наявність складських залишків, які постійно оновлюються. Хороший сервіс, оперативне виконання замовлень, зручні способи оплати та доставки. Запрошуємо Вас до співпраці!

 

Чому Ви маєте вибрати саме нас?

  • Наш пріоритет, поєднання двох головних складових продукту – висока якість та доступна ціна.
  • Власна історія та досвід, що триває вже понад 150 років, від американської фірми заснованої в далекому 1851 році до сучасної транснаціональної компанії глобального масштабу.
  • Бренд, який успішно продається в 75-ти країнах світу та 35-ти країнах Європи.
  • Наш легендарний логотип, що залишається майже незмінними  з 1893 року  і є одним з символів текстильної продукції глобального ринку.
  • Особливість нашого виробництва -  від власної текстильної сировини, барвників до готової продукції та упаковки зі своїми дизайнерськими, дослідницькими та тесту- вальними лабораторіями. Ультрасучасна, енергозберігаюча, екологічно чиста  фабрика в Марокко, де виготовляється наша продукція, є однією з найбільших  текстильних підприємств світу.
  • Постійно 30 мільйонів одиниць  продукції  на європейських складах.
  • Акцент на екологічність продукції та філософія екостилю яку сповідуємо. Наш продукт має міжнародний сертифікат Oeko-Tex Standard 100, що гарантує відсутність в продукції шкідливих елементів  для людини та навколишнього середовища, відмову від генетично модифікованої сировини, екологічність барвників.
  • Акредитація щодо якості товару – BS, EN, ISO.
  • В умовах сучасної України, де текстильний ринок переповнений низькопробним товаром часто сумнівного походження, наша продукція привезена з Німеччини, при наявності всіх сертифікатів та відповідності до європейських і українських вимог якості, вигідно відрізняється та вартує Вашої уваги.
  • Наші ціни в Україні є надзвичайно гнучкими, а асортимент та колористична гамма поновлюються  кожного  місяця.
  • Носити речі нашого бренду означає сповідувати філософію екостилю, який в останні десятиліття  визначає обличчя європейського дизайну  та є символом нової глобальної екокультури. Наш продукт - це європейський вибір сучасного, прогресивного українця.  

 

     За детальнішою інформацією звертайтеся за вказаними контактами.

     Завжди до ваших послуг,

З повагою, менеджер ТзОВ “Т-КОМПАНІЯ”, Лідія Цюпа.

 

ТзОВ “Т-КОМПАНІЯ”        

тел. (032) 244-22-12,

 

(067) 3544332

факс: (032) 244-22-12                        

79035, м. Львів, вул. Зелена, 149б

www.tcompany.com.ua

*** ,

***

Відгуки