Готельно-ресторанний комплекс "Sonata"

Sonata - фото
вулиця Морозна, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

 

SONATA LVIV – СОЛОДКА СИМФОНІЯ ВАШОГО ВІДПОЧИНКУ

Готельно-ресторанний комплекс «Sonata» розташований в сучасній частині міста і стане найкращим вибором для вашого відпочинку та бізнесу. Бездоганний сервіс, сучасні технології та вдале розташування створять незабутні враження про Ваше перебування у готелі.

Готель «Sonata» пропонує 132 комфортабельних номери, які ідеально підходять як для романтичного відпочинку, так і для ділового візиту. Інтер’єр у стилі європейської класики виконаний за сучасними готельними стандартами. Для Вашої зручності, на території готелю «Sonata» відведено місце паркування для Ваших автомобілів. А також, ми потурбувались про власників електромобілів, та встановили одну з перших електро-заправок у нашому місті!
Готельно-ресторанний комплекс «Sonata» є ідеальним місцем для проведення будь яких заходів: ділових зустрічей, нарад, конференцій, ексклюзивних вечірок і банкетів, проведення весіль тощо. Наші просторі та зручні конференц – зали, обладнані за останнім словом техніки та професійна команда з індивідуальним підходом до організації, гарантують, що кожна зустріч пройде на найвищому рівні. До послуг гостей безкоштовний бездротовий інтернет (WiFi), який доступний на всій території готелю.

Ресторан готелю «Sonata» пропонує тільки кращі страви європейської та української кухні. А також не пропустіть можливість відвідати наш «Karaoke room», який наповнить Ваш вечір приємними емоціями та створить незабутній настрій!

Колектив готельно-ресторанного комплексу «Sonata» подбає про комфорт та гармонію Вашого відпочинку!

 



Відгуки