Ін-Поінт

Ін-Поінт - фото
вулиця Городоцька, 128, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

КомпаніяIN-POINT пропонує повний комплекс робіт у сфері систем заземлення та блискавкозахисту. Монтаж заземлючих пристроїв, зовнішнього та внутрішнього блискавко захисту та проведення необхідних вимірювань є нашими основними напрямками. Маючи усі необхідні ліцензії, дозвільні документи та сертифікати, підкріпленні багаторічним досвідом спеціалістів

  • Проведення обстеження Заземлюючих пристроїв (ЗП)

Обстеження проводиться на відповідність ЗП нормативним документам України та фізичного стану ЗП (наявність корозії, відповідність провідників тощо). Результатом такого обстеження є протоколи вимірів та звіт з рекомендаціями про усунення невідповідностей у разі їх наявності.

  • Монтаж та реконструкція ЗП

Монтаж та реконструкція ЗП виконуються на базі технології Galmar. Дана технологія є сертифікованою в Україні та відповідає нормативним документам (ДБН В.2.5.-27-2006, ПУЕ Розділ 1 Глава 1.7, Р 45-017-2007). Базова складова системи - це стальні стержні, покриті міддю товщиною не менше 250 мкм, що забезпечує мінімум 30-літній термін служби. Зручність і технологічність монтажу забезпечує можливість встановлення глибинних заземлювачів в мінімальні терміни в умовах тісної міської забудови та складних грунтів. Система дозволяє монтувати усі види ЗП.

  • Проведення планових вимірів Опору ЗП та Опору ізоляції.

Являється складовою частиною заходів необхідних для захисту телекомунікаційного та енергетичного обладнання, що допоможе Вам :
- в контролі наявної ситуації ЗП, що знаходяться в підпорядкуванні вашого підприємства;
- надасть впевненості перед контролюючими органами;
- допоможе вам запобігти неочікуваних наслідків Блискавки та перепаду струму

  • Монтаж Внутрішнього та Зовнішнього Блискавкозахисту

Повний комплекс робіт від проектування до монтажу обладнання та погодження в усіх відповідних службах. Усі роботи виконуються на базі сертифікованих матеріалів, що забезпечують термін служби більше 30 років. При монтажу зовнішнього БЗ велика увага приділяється збереженню фасадного вигляду будівель. Можливість використання обладнання для внутрішнього БЗ в різноманітних системах електропостачання TN-S, IT, TN-C,TN-C-S.

Щоб зробити роботу наших замовників безпечнішою та ефективнішою, в компанії IN-POINT створені напрямки по реалізації :

  • Засобів індивідуального захисту

Уся продукція, що реалізується на території України має сертифікати Укрметрстандарт.
Наші спеціалісти нададуть усю необхідну інформацію та професійні рекомендації стосовно підбору ЗІЗ та його використання у відповідності зі специфікою робіт.
Виконуємо якісне та швидке нанесення логотипів компаній, такими способами, як : трафаретний друк, комп'ютерна (машинна) вишивка.

  • Вимірювальних приладів

Продаж професійних вимірювальних приладів для контролю параметрів електричної безпеки. Сьогодні наша вимірювальна техніка успішно використовуєтся у всіх галузяг промисловості. Виробництво приладів SONEL сертифіковано по міжнародному стандарту Системи якості ISO 9001

  • Тренажерних комплексів "Фантом -ПМ"

Призначений для відпрацювань практичних навиків та прийомів реанімаційних дій по наданню першої допомоги людині (штучне дихання, масаж серця), які забезпечують процес реального навчання населення без медичної освіти.

Відгуки