Студія персональних тренувань Анни Лащук

Студія персональних тренувань Анни Лащук - фото
вулиця Стрийська, 108
(5 поверх)
+38 (067) 900-59-70 (Viber, Telegram, WhatsApp)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Щоб отримати від занять спортом не лише результат, а й задоволення, потрібно, передусім, навчитися розуміти своє тіло, відчувати його, слухати його потреби. Саме тоді ви досягнете тієї точки гармонії, коли кожне тренування буде в радість, а після заняття ви отримуватимете колосальний заряд енергії, позитиву, віри в себе та свої можливості.

Так, спорт — це справжнє мистецтво, долучитися до якого можете й ви. І допоможе вам на цьому нелегкому, інколи таки складному шляху професійний тренер.

Студія персональних тренувань Анни Лащук — сучасний, комфортабельний простір, у якому вам буде забезпечено можливості відчути всі тонкощі та особливості вашого тіла.

У студії практикують професійний, індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта та здійснюють опрацювання комплексних програм, що включають тренування та здорове харчування.

Якщо ви бажаєте скористатися якісними тренуваннями зі стрейчінгу, пілатесу чи TRX — обирайте ці вузькі напрямки.

А якщо ви хочете експериментувати і ретельно тренувати м’язи всього тіла — віддавайте перевагу комплексній програмі тренувань.

Не маєте часу на відвідини залу — вам доступна зручна програма онлайн тренувань.

А також, у студії організовують круті фітнес-тури.

У цій професійній студії ви почуватиметеся комфортно і навчитеся розуміти, наскільки важливий зв’язок розуму та тіла для якісних тренувань. Ви відкриєте себе!

Відгуки