Аква Центр

Аква Центр - фото
вулиця Пантелеймона Куліша, 25а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Личаківська, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Княгині Ольги, 106
(Універмаг "Львів", 1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Про нас


  
 Компанія АКВА ЦЕНТР стабільно працює на ринку Львова уже понад 3 роки.  На сьогоднішній день ми представлені  4-а магазинами (відділами)  роздрібної торгівлі фільтрами для води, що для Вашої зручності розташовані у різних районах Львова.  У нашому центральному фірмовому магазині на вул.Личаківській 47 представлений найширший асортимент фільтрів у місті Львові.

  Політика нашої компанії – це висока якість продукції, та помірні ціни. Ми дуже цінуємо довіру наших постійних а  також майбутніх клієнтів, тому ми виключаємо із нашого асортименту продукцію неналежної якості. Ми отримуємо товари лише від офіційних постачальників, тому на фільтри, котрі ми реалізовуємо надається гарантія згідно із гарантією виробника.

  Наша команда включає наших власних спеціалістів із сервісного обслуговування, котрі за три роки роботи встановили та постійно обслуговують сотні фільтрів, а відповідно мають великий досвід у даній справі. Тобто у випадку якої-небудь несправності, Ви завжди зможете викликати нашого спеціаліста, котрий швидко полагодить фільтр (безкоштовно у гарантійному випадку).

  Ми не просто продаємо фільтри, наша ціль не продати, наша ціль – вдячний клієнт. Тому в першу чергу ми консультуємо і розказуємо про нюанси роботи різних типів фільтрів, щоби вибрати оптимальний, який найкраще підійде саме Вам, виходячи із Ваших потреб та можливостей. Адже не завжди вища ціна означає кращий результат, рівно так само як не завжди відома назва виробника фільтру означає що Ви отримаєте результат якого очікуєте.

  Ми займаємося лише фільтрами для води, тому добре знаємо цю галузь. Ми постійно слідкуємо за ринком фільтрів в Україні та за новинками на ринку і відбираємо для продажу найоптимальніші моделі фільтрів.

  Ми є спеціалістами у даній галузі, а тому можемо вирішити практично будь-яку поставлену задачу очистки води. Наприклад, якщо у вас приватний будинок з автономним водопостачанням (свердловина, криниця) – ми індивідуально підберемо комплексну систему водоочистки саме для Вашого будинку, згідно із аналізом Вашої води.

 Ви досі не знаєте що краще - фільтрована вода чи вода із магазину чи будь-яка інша вода? Ви не знаєте який фільтр вибрати, і якого результату від нього слід очікувати? - тоді завітайте до нас і ми відповімо на Ваші запитання!

Наш магазин на Личаківській 47

 

Відгуки