Магазин "Glamour Parfums"

Glamour Parfums - фото
вулиця Князя Романа, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Парфумерія / Елітна парфумерія

Магазини мережі Glamour пропонують широкий вибір елітної парфумерії та косметики. Ми пропонуємо продукцію на різні смаки. В нас Ви можете придбати як розкішні парфуми классу “Люкс” та рідкісні нішеві аромати або престижну косметику.

Хочете відшукати парфум, аромат якого випадково почули на вулиці? Збираєтесь на ювілей до шефа? Потрібний сувенір для ділового партнера? Шукаєте подарунок для коханої дівчини? Зіпсувся настрій, і хочеться підняти його покупкою симпатичної дрібнички? В будь- якому випадку досвічені консультанти допоможуть Вам зорієнтуватись в асортименті продукції і зробити правильний вибір.

Glamour слідкує за новинками і постійно розширюємо ассортимент. Але якщо раптом Ви все одно не знайшли в магазинах саме того, що шукали – зверніться до консультанта, і ми постараємось виконати Ваше індивідуальне замовлення.

Також ми пропонуємо подарункові карти, щоб Ви були впевнені, що не помилились у виборі презента, навіть якщо він адресований найвибагливішій особі.

В магазинах діє накопичувальна дисконтна программа, постійно проводяться різноманітні акції для наших клієнтів. Ми цінуємо кожного нашого відвідувача, і якщо Ви маєте побажання або зауваження щодо нашої роботи, будь-ласка, напишіть нам.

 

Косметика / Елітна косметика | Косметика для особливих жінок

Індивідуальність кожної жінки і її неповторний стиль, жіночність, чарівність успішно підкреслює косметика і вдалий мейк-ап, а також неповторний аромат її волосся і тіла, який, кожен чоловік здатний оцінити і запам'ятати назавжди.  Саме, для справжніх  кокетливих, красивих і привабливих жінок створений наш  магазин Parfums Glamour.

У нашому магазині Ви зможете вибрати для себе неповторну, оригінальну косметику, яка підкреслить Вашу індивідуальність і виділить ваш неповторний стиль, а також вибрати декоративну косметику і косметику по догляду за тілом і особою. Якщо Ви хочете зробити дарунок улюбленій жінці, замовляйте косметику в магазині Parfums Glamour. І будьте впевненими такий дарунок поза сумнівом порадує Вашу маму, подругу або кохану.

Жіноча косметика лише від найвідоміших брендів, які підтвердили свою якість і заслужили на пошану з боку прекрасної половини людства.

Для жінок косметика важлива, адже, вона є вашою родзинкою і візитною карткою при знайомстві з новими людьми. Як взуття, так і одяг,як розум, так і ваш макіяж оцінюється при першій зустрічі і залишає про вас в пам'яті незабутнє враження.Постарайтеся, щоб воно було максимально позитивним.             

 

Магазин парфюмерії і косметики Parfums Glamour - це Ваш шанс виділитися, знайти свій аромат,свою косметику, зробити оригінальний дарунок близькій, дорогій людині.  Parfums Glamour лідер продажів парфюмерії і косметики на ринку України, кваптесь стати нашим клієнтом, вас чекають приємні сюрпризи!

Відгуки