Меблі на замовлення

Меблі на замовлення - фото

Інформація

Бажаєте мати не просто звичне місце приготування їжі вдома, а по справжньому функціональну та продуману до деталей кухню? Хочете створити світлий, лаконічний, функціональний і досить таки просторий інтер’єр, де не буде нічого зайвого, а все тільки потрібне?

«FERENTS design» надає послуги створення корпусних меблів на замовлення.

Засновник студії — дизайнер і мебляр, завдяки якому вам більше не прийдеться замовляти окремо дизайн інтер’єру, а потім ще довго шукати виробників меблів. Спеціаліст разом зі своєю командою безпроблемно втілить ваші задуми у реальність.

Головне для нас у створенні меблів — їх функціональність. У своїх роботах використовуємо тільки якісні, сертифіковані, сучасні матеріали відомих брендів: фурнітуру Hettich, Blum і HAFELE, адже вона прослужить надійно протягом багатьох років.

Виконуємо індивідуальний підбір, візуалізацію майбутніх меблів та їх виготовлення на замовлення.

Пропонуємо меблі «під ключ» в:

  • кухню
  • передпокій
  • санвузол
  • вітальню
  • спальню
  • офіс

Виготовляємо TV тумби, столи, шафи, гардеробні та інші корпусні меблі.

Реалізуємо проекти чітко по термінах.

Також розробляємо всі необхідні креслення, деталювання меблів, технологію збірки та монтажу. Цей варіант ідеально підійде, якщо ви самостійно складаєте меблі або маєте своїх меблевиків.

Щоб зекономити свій час і гроші — звертайся до «FERENTS design». Ми створюємо такі меблі, що тішитимуть вас роками, а виглядатимуть як з Pinterest!

Відгуки